Alphabol

24.50

Compare
Tuotetunnus (SKU): 551 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

ALFABOLI

Alphabol sisältää Methandienone tärkeimpänä vaikuttavana aineena. Tämän steroidin valmistaja on intialainen Alpha Pharma. Anabolisen aineen tärkeimmät ominaisuudet ovat kyky lisätä voimaa ja lihasmassaa. Edullisimman Alphabolin voit ostaa myymälästämme toimituksena Suomeen.

Alphabolin ominaisuudet ja vaikutukset

Dianabol (Alphabol) on vahva anabolinen ja sillä on kohtalainen androgeeninen aktiivisuus. Molekyylirakenteessa se on mieshormonin johdannainen. Kuten testosteroni, Alphabol pystyy muuttamaan naishormoneiksi. Siten kurssin suorittamisen jälkeen kohtaat melko voimakkaan takaisinvedon (vedenhukkaa lihaksista). Tämä anabolisten steroidien haitta voidaan kuitenkin minimoida muilla aineilla, ja se voi myös olla hyödyksi niille, jotka haluavat lisätä lihaskokoaan ja volyymiaan.

Steroidin positiiviset vaikutukset:

• Rekrytoidaan melko suuri määrä keskilaatuista lihasmassaa;

• Proteiiniyhdisteiden aineenvaihdunta kiihtyy;

• Sillä on lieviä rasvaa polttavia ominaisuuksia lisääntyneen kestävyyden ansiosta;

• Ruokahalu lisääntyy syklin aikana;

• Tehoparametreja kasvatetaan huomattavasti;

• Kehon luurakenteiden kunto paranee.

Aloittelevat rakentajat päättävät usein tilata Alphabolin ensimmäiselle anaboliselle kurssilleen. Kokeneet urheilijat puolestaan ​​käyttävät Dianabolia hajottaakseen anabolisia prosesseja nopeasti. Vaikka kyseessä oleva steroidi on nykyään altis aromatisoitumiselle, sitä voidaan pitää suhteellisen turvallisena.

Provironin käyttö auttaa poistamaan estrogeenista aktiivisuutta ja minimoi siten sivuvaikutusten riskit. Keskustelemme kuitenkin Dianabolin käytön säännöistä yksityiskohtaisemmin alla. Sillä välin haluamme kiinnittää huomiosi siihen, että Alphabolin hinta on minimaalinen. Nykyään se on edullisin steroidi urheilulääkemarkkinoiden tuloksista, joita se voi tarjota käyttäjilleen.

Kuinka ottaa Alphabol

Anabolisten steroidien käytön säännöt eivät ole kovin monimutkaisia. Sinun tulee ottaa tämä anabolinen steroidi joka päivä annoksella 30-60 milligrammaa. Tällaisessa määrässä Dianabol ei voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, mutta se osoittautuu melko tehokkaaksi. Kurssin kesto tämän anaboliikan kanssa on 4-6 viikkoa.

Emme suosittele tämän keston pidentämistä, koska kurssin tehokkuus ei parane tästä pidemmästä käyttöajasta. Jotkut urheilijat, jotka eivät enää saaneet hyviä tuloksia yksin kursseista, alkavat lisätä steroidian annosta. Tämä on huono päätös, koska sivuvaikutusten riski kasvaa merkittävästi. Jos Alphabol-soolokurssien tehokkuus ei enää riitä sinulle, vaihda lääkkeen yhdistettyyn käyttöön muiden steroidien kanssa parantaaksesi tuloksiasi.

Suosittelemme, että keskityt ruiskeena annettavaan AAS:aan, kun suunnittelet yksilökohtaista kurssia. Tosiasia on, että kahden tai useamman steroidin samanaikainen käyttö suun kautta voi ylikuormittaa maksaa. Koska Methandienonia urheilussa käytetään massan kasvattamiseen ja voiman lisäämiseen, se kannattaa yhdistää vastaaviin ruiskeena steroideihin.

Esimerkiksi: Alphabol ja Testosterone Enanthate voi olla hyvä valinta urheilijoille, joiden kokemus on keskimäärin tai hieman alle. Ota 40 mg Dianabolia joka päivä. Testosteronienantaattia annetaan kahdesti viikossa 250-500 mg viikossa. Myös anastrotsoli tai sen analogi tulee sisällyttää kurssille. Tämän seurauksena hidastat aromatisaatiota ja vältät terveysongelmia. Lääkkeen poistamisen jälkeen on tärkeää suorittaa PCT. Tämän toipumisjakson kesto on 3-4 viikkoa ja tulee käyttää Clomidia 50 mg tai tamoksifeenia 20 mg vuorokaudessa.

Mitä urheilijat sanovat Alphabolista

Tämä Alpha Pharman tuote sai urheilijoiden hyvän vastaanoton. Internetistä voit helposti löytää Alphabol-arvosteluja, jotka ovat useimmiten positiivisia. Tämä on korkealaatuinen AAS, jolla voit kasvattaa painoa, volyymia ja lihaskokoa ilman merkittäviä terveysriskejä. Online-steroidikauppamme tarjoaa sinulle tämän anabolisen steroidin alkuperäisessä pakkauksessaan, jossa on viimeinen käyttöpäivä ja ainutlaatuinen vahvistuskoodi, joka voidaan tarkistaa päävalmistajan verkkosivustolta. Tämä takaa asiakkaillemme vain luottamuksen tilattaessa tätä upeaa ainetta.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Alphabol”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *