Näytetään tulokset 1–24 / 28

Antioestrogens are popular in medicine, because after long and difficult operations, the body needs recovery, most often people lose tens of kilograms while in the hospital and in order to regain their former health, it is necessary to take antioestrogens. So, for example, if a person has breast cancer, then antioestrogens can help to cure them, although this rarely happens, but in order to prevent this, this type of drug is prescribed to a person.

Antiestrogeenit kehonrakennuksessa

Antiestrogeenit ovat lääkkeitä, joita käytetään kehonrakennuksessa estämään testosteronin muuttumista estrogeeneiksi. Hieman tavallista harvemmin tämä aineryhmä lääkkeiden tai urheiluravintolisien muodossa yhdistetään AAS:n nauttimiseen. Tämä johtuu eksogeenisen testosteronin metabolian erityispiirteistä. Ulkopuolelta runsaasti tuotuna, sillä ei ole aikaa käydä läpi koko metabolisten muutosten sykliä ja se käy läpi aromatisoinnin, muuttuen estrogeeniksi aromataasientsyymin aktiivisella avustuksella. Antiestrogeenit estävät tämän testosteronin aineenvaihdunnan ohitusreitin. Niiden toiminnan seurauksena testosteronin ja estrogeenin suhde muuttuu edellisen eduksi, ja siihen liittyy proteiinisynteesin lisääntyminen ja lihasten tilavuuden lisääntyminen.

Antiestrogeenityypit ja niiden edut

Selektiiviset estrogeenireseptorin modulaattorit (esim. Tamoksifeeni tai Clomid) – Tunnetaan myös nimellä SERM, nämä ovat estrogeenireseptorin antagonisteja, jotka sijaitsevat aivolisäkkeen etulohkossa. Ne estävät estrogeenien vaikutuksen hypotalamukseen, stimuloivat gonadoliberiinin eritystä, minkä seurauksena luteinisoivan hormonin tuotanto aivolisäkkeessä ja testosteronin tuotanto kiveksissä lisääntyy.

Aromataasi-inhibiittorit (esim. anastrotsoli tai aromasiini) – Näitä käytetään estämään gynekomastiaa, lisäämään testosteronin pitoisuutta veriplasmassa, antamaan lihaksille selkeyttä ja laskimoisuutta (tasoittamalla naissukupuolihormonien vaikutusta) ja minimoimaan estrogeenien vaikutusta hypotalamus-aivolisäke-kives-akseli.

Osta antiestrogeenit

Jos haluat ostaa antiestrogeenejä osoitteesta anaboliset-steroidit.com, sinun tulee ensin tietää, että voimme neuvoa sinua näiden tai muiden farmakologisten aineiden käytöstä myymälässämme. Verkkokaupassamme myytävät antiestrogeenit ovat useiden luotettavien valmistajien valmistamia eri määrinä. Kun olet valinnut sinulle oikean valinnan, lisää vain tuote ostoskoriin ja odota vahvistusta ja toimitus on matkalla sinulle Suomeen.