Dianabol 20

59.40

Compare
Tuotetunnus (SKU): 711 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

DIANABOL 20

Steroidimarkkinat tarjoavat suuren valikoiman valmisteita, jotka perustuvat vaikuttavaan aineeseen Methandienone. Dragon Pharma valmistaa tätä ainetta tuotenimellä Dianabol, joka on yksi johtajista kaikkien esitettyjen vaihtoehtojen joukossa. Dianabol-kurssi on klassinen johdatus farmakologiaan. Useat urheilijat, pääasiassa amatöörikehonrakentajat, käyttävät sitä aktiivisesti. Lääkkeen ottaminen johtaa valtaviin myönteisiin vaikutuksiin, mukaan lukien lihasmassan kasvu.

Metandienonin vaikutukset

Hyvin toteutettu Dianabol-sykli:
·     Auttaa kasvattamaan lihasmassaa ja säilyttämään vettä
·     Lisää voimaa ja kestävyyttä
·     Lisää proteiinisynteesiä
·     Varmistaa nopean uusiutumisen
·     Auttaa nesteretentiosta johtuvia nivelvammoja
·     Ei rebound-vaikutusta kurssin lopussa
Kaikki urheilijat ovat täysin tyytyväisiä Methandienone-kurssin lopussa. Riittävä annos varmistaa, että urheilija alkaa kasvattaa lihasmassaa ja voimaa melko nopeasti, mikä muuttaa perusteellisesti hänen suhtautumistaan ​​harjoitteluun ja mielialaa kokonaan. Juuri nämä indikaattorit tekevät Dragon Pharma Dianabolista suositun ja suuren kysynnän.

Käyttösuositukset

Methandienonen päivittäinen annos ei saa ylittää 50 mg päivässä (2,5 tablettia). Suosittelemme, että aloitat pienellä päiväannoksella (10-20 mg päivässä) ja lisäät sitä vähitellen, jos eteneminen on hidasta. Jaa pillereiden kokonaismäärä yhtä suuriin annoksiin ja ota se 5-6 tunnin välein samaan aikaan. Ota Dianabol ennen ateriaa runsaan veden kanssa, jos tämä menetelmä ei aiheuta ongelmia (ruoansulatushäiriöt, närästys jne.). Tämän steroidin yksinkurssin pituus on 6-8 viikkoa.

Yhdistelmäkurssi sisältää enintään 40 mg lääkettä päivässä, koska annoksen suurentaminen edistää sivuvaikutusten kehittymistä. Yleensä annos vaihtelee 20 mg:sta 40 mg:aan. Kun otat yhdistelmävalmisteita, sinun tulee rakentaa se perussteroidin, testosteronin, ympärille. Joskus Dianabol otetaan kurssin lopussa tai alussa.
On aina parasta yhdistää se ruiskeena annettavaan lääkkeeseen, koska tämä auttaa suojaamaan maksaa sivuvaikutuksilta, jotka liittyvät liian monien suun kautta otettavien steroidien käyttöön. Dianabol sopii hyvin yhdistelmiin testosteroniestereiden, Nandrolonin, Turinabolin ja Primobolanin kanssa.

Kielteiset vaikutukset

Dianabol on melko turvallinen lääke, jos noudatat annostusta. Yksin tai yhdistetty Dianabol-kurssi johtaa gynekomastiaan, suuriin nestemääriin, libidon laskuun ja muihin sivuvaikutuksiin, jos annos ylittyy. Käytä siksi yllä olevia ohjeita sivuvaikutusten hallintaan.
Muita sivuvaikutuksia ei ole havaittu dianabol pillereitä myynnin jälkeen, jos annos on kohtuullinen. Siksi tätä lääkettä suositellaan jopa aloittelijoille.

PCT kurssin jälkeen

PCT alkaa 2-3 viikkoa kurssin jälkeen ja kesto on 2-3 viikkoa. Tämä vaatii Clomidin ja Anastrozolen. Käytä gonadotropiiniinjektioita, jos huomaat, että kivekset ovat vähentyneet. Kurssin ja PCT:n jälkeen lihasten määrittely tulee havaittavaksi nesteen poistumisen ja suurimman osan saadun lihasmassan säilymisen ansiosta.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dianabol 20”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *