Sustanon 350

76.20

Compare
Tuotetunnus (SKU): 718 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

SUSTANON 350

Sustanon on monimuotoinen testosteroniyhdiste. Tämän tuotteen neljä aktiivista ainetta ovat: Testosteroni Isokaproaatti, Testosteronipropionaatti, Testosteronifenyylipropionaatti ja Testosteroni Dekanoaatti.

Tietoja lääkkeestä

Testosteroni on tärkein hormoni parhaiden tulosten saavuttamiseksi urheilussa. Minkä tahansa oikean steroidisyklin tulisi perustua mieshormoniin. Tunnettu valmistaja Dragon Pharma ymmärtää tämän ja on valmistanut erityisen yhdistelmälääkkeen nimeltä Sustanon 350.
Se on sekoitus testosteronieettereitä, joiden kesto (puoliintumisaika) vaihtelee. Se sisältää sekä nopeita että pitkiä estereitä, joten ne pitävät hormonitasapainon yhdellä tasolla ilman huippuja tai pudotuksia, mutta tämä tasapaino säilyy vain, kun annetaan kaksi antoa viikossa. Näin käyttäjä voi kasvattaa lihasmassaa nopeasti ja tehokkaasti.

Sustanon 350 tehosteet:

• Lihasmassan nopea kasvu;
• Lisääntynyt voima ja kestävyys;
• Nivelten ja nivelsiteiden suojaus;
• Lievä vedenpidätys, ylimääräinen neste poistuu syklin jälkeen ja tekee lihaksista selkeämpiä;
• Ei sivuvaikutuksia oikein käytettynä;
• Se voidaan yhdistää hyvin muiden steroidien kanssa;
• Nopeat ja pitkät vaikutukset esteröidyn sekoituksen ansiosta;
• Kätevä harvoin tehtävien ruiskeiden ansiosta.

Kuinka Sustanon 350 annetaan

Suositeltu Sustanon 350 -annos on 350-750 mg viikossa riippuen yksilön kokemuksesta. Suosittelemme, että aloittelijat aloittavat pienemmällä annoksella 350 mg viikossa, koska korkeamman annoksen versiona tämä on enemmän kuin riittävä. Jos aloittelevat kehonrakentajat haluavat lisätä annosta muutaman viikon kuluttua, emme suosittele yli 500 mg viikossa. Testosteroniestereiden sekoitus, joilla on eri puoliintumisajat, antaa käyttäjälle mahdollisuuden tehdä 1 tai 2 injektiota viikossa, tämä perustuu henkilökohtaisiin mieltymyksiin antoprosessissa.
Jakson kesto on 6-10 viikkoa. Syklin jälkeen monet kehonrakentajat pystyvät kasvattamaan 10 kg lihasmassaa. Joskus he voivat saada vähemmän, mutta tämä tarkoittaa todennäköisesti sitä, että ravinnossa, lepossa ja liikunnassa oli ongelmia. Lihasmassan palautuminen syklin jälkeen voi olla korkealla puolella testosteronin aromatisoitumisen vuoksi, mutta tätä voidaan vähentää syklin aikana käytettävillä antiestrogeenisilla lääkkeillä. Toinen tämän lääkkeen suuri ominaisuus on sen antikataboliset vaikutukset, jotka estävät lihaksien käytön polttoaineen lähteenä.
Yksin Sustanon 350 -sykliä ei suositella, koska yhdistettynä muihin steroideihin sivuvaikutusten riski on paljon pienempi ja lihasmassaa kasvaa nopeammin, mutta tämä on kokeneemmille urheilijoille, jotka ovat jo aiemmin pyöräillyt yksin testosteronilla.

Kuinka yhdistää huumeita syklin aikana?

Tavallisesti Dianabol tai Stanozolol (Winstrol) yhdistetään sopivasti sykliin Sustanon 350:n kanssa. Jotkut urheilijat antavat Turinabolia. Varmasti hyvä yhdistelmä, mutta melko kallis. Kun puhutaan anabolisista steroideista, voidaan käyttää Oxymetholonea tai tavallista Decaa. Pidempi esteri Nandrolone Decanoate on edullisin kahdesta massan täytön sykleissä.
Yhdistelmä Decan kanssa on niin sanottu kehonrakennuksen klassikko. Nandrolonin korkea anabolinen indeksi ja testosteronin androgeeninen indeksi täydentävät täydellisesti toisiaan minimoiden sivuvaikutusten riskin samalla kun ne lisäävät suuria määriä massaa syklin aikana.
Sustanonia ei yleensä käytetä kuivaamiseen, mutta muiden leikkausaineiden, kuten Trenbolonen, Masteronin ja Winstrolin, kanssa tämä leikkausohjelma antaa sinulle upeita tuloksia. Jos se on ensimmäinen kiertosi, Sustanon 350:tä voidaan käyttää Oxandrolonin kanssa. Mutta jälkimmäistä (suun kautta) tulee ottaa suurina annoksina (50-60mg päivässä) ja se on myös melko kallista. Dianabol on edullisempi, mutta se on vahvempi aloittelijoille.

Sivuvaikutukset

Sustanon 350:llä on samat sivuvaikutukset kuin kaikilla testosteroniaineilla:
• Mustapäitä;
• Gynekomastia (jos kyseessä on alttius), jota voidaan hoitaa estrogeenilääkkeillä (anastrotsoli) syklin aikana;
• Estynyt testosteronin tuotanto (palautunut syklin jälkeen);
• Vähentynyt libido, jos sitä käytetään pitkään suurina annoksina;
• Lisääntynyt karvaisuus vartalolla ja muilla alueilla.
Kemiallisesta näkökulmasta tämä lääke on testosteroni, eli ilmentynyt androgeeni. Jos sitä on kehossa liikaa, aromatisaatio voi alkaa, kun testosteroni muuttuu naishormoneiksi. Tämä aiheuttaa useita sivuvaikutuksia, mukaan lukien feminisaatio. Siksi suosittelemme noudattamaan yllä olevia suosituksia. Tässä tapauksessa haittavaikutuksia ei esiinny.
Sivuvaikutusten estämiseksi käytä kaikkia tarvittavia lääkkeitä syklin jälkeiseen hoitoon, mukaan lukien Clomid ja Tamoxifen.
Veden kertymä ei ole vakava sivuvaikutus, ja se vähenee syklin jälkeisen hoidon päättyessä. Tässä vaiheessa vesi poistuu ja tekee lihaksista selkeämpiä. Tietysti jonkin verran painoa menetetään, mutta tämä parantaa urheilijan yleistä ulkonäköä.

Kuukauden jälkeinen hoito Sustanon 350:n jälkeen

Sustanon 350:stä saadun palautteen mukaan positiivista dynamiikkaa löytyy. Kunnollinen syklin jälkeinen hoito mahdollistaa palautumisen minimoimisen ja lihasmassan säilyttämisen. Jakson jälkeinen hoito alkaa 10-14 päivän kuluttua viimeisestä injektiosta, koska pitkien esterien puoliintumisaika mahdollistaa hormonien pitkän poistumisen verestä.
Jakson jälkeisen hoidon tulisi sisältää Clomid tai Nolvadex. Ensimmäiset 2 viikkoa tulee ottaa 50 mg Clomidia tai 40 mg tamoksifeenia, tämän jälkeen annosta tulee pienentää 25 mg Clomidia tai 20 mg tamoksifeenia viimeisten 1-2 viikon ajaksi.
Älä kuitenkaan ota tamoksifeenia, jos olet yhdistänyt Sustanon 350:n nandrolonin kanssa, koska tätä varten tamoksifeeni on korvattava kabergoliinilla estämään Nandrolonin tarjoamia progestiiniominaisuuksia kurssin aikana.
Jos syklin aikana sinusta tuntuu, että nännesi ovat turvonneet ja lopullista kutinaa on ilmennyt, käsittele tätä feminisaatiota Cabergolinella syklin aikana 0,5 mg:lla 4-5 päivän välein, kunnes nämä negatiiviset vaikutukset ovat hävinneet.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sustanon 350”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *