Stan-Max

33.40

Compare
Tuotetunnus (SKU): 524 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Maxtreme Pharman Stanozolol on steroidi, jota käytetään usein lihasten määrittelemiseen ja kestävyyden parantamiseen. Maxtreme valmistaa sitä pillerimuodossa ja vaikuttava aine, Stanozolol, on suosittu kehonrakentajien keskuudessa nimellä Winstrol. Se on erittäin kysytty urheilijoiden keskuudessa, koska se pystyy kasvattamaan kuivaa lihasmassaa ja polttamaan rasvaa tehokkaasti.

Ominaisuudet ja tehosteet

Vaikuttava aine, stanozolol, johdettiin dihydrotestosteronista. Tällä suun kautta otettavalla steroidilla on alhainen androgeeninen aktiivisuus (30 % testosteronista) ja korkea anabolinen vaikutus (320 % testosteronista). Sillä on usein anti-progestiiniominaisuuksia. Tämä ei-aromisoiva lääkeaine ei pidättele vettä, joten se on suosittu urheilijoiden keskuudessa ”kuivaussyklissä”. Winstrol on tarkoitettu lähinnä voiman lisäämiseen. PED ei anna sinun saada nopeasti paljon lihasmassaa, toisin kuin Oxymetholone, mutta se on paras lääke kuivan, korkealaatuisen lihasmassan kasvattamiseen.
Winstrolin tärkeimmät vaikutukset ovat:
* Ylimääräisen veden poistaminen;
* Lisääntynyt kestävyys ja voima;
* Hyvän, kuivan ja selkeän lihasmassan kasvu;
* Sukupuolihormoneja sitovan globuliinin alentunut taso;
* Parantunut ruokahalu;
* Lisääntynyt kapasiteetti.

Kuinka ottaa

Stanozolol by Maxtreme voi ostaa 100 pillereitä 10mg per pilleri pakkauksessa edulliseen hintaan. Pillerin vaikutuksen kesto on noin 2 päivää. Jos sitä käytetään urheilutarkoituksiin, sitä tulee ottaa jatkuvasti tasapainon ylläpitämiseksi, joten on suositeltavaa ottaa Winstrol joka päivä. Paras annos on 20-50 mg joka päivä. Kierron tulisi kestää 6-8 viikkoa. Älä ylitä annosta tai syklin pituutta suojellaksesi maksaa liialliselta kuormitukselta. Koska steroidilla ei ole estrogeeniaktiivisuutta ja se ei aromatisoidu, aromataasin estäjiä ei tarvitse ottaa. On kuitenkin tärkeää ottaa syklin jälkeinen hoito, johon liittyy klomifeenisitraattia (Clomid).

Yhdistelmät

Jos olet päättänyt käyttää Stanozolol by Maxtremea ensimmäistä kertaa, huomaa, että se voidaan yhdistää tehokkaasti muiden AAS:ien kanssa. Kuivausjakson aloittavien tulee yhdistää se testosteronipropionaatin kanssa. Kokeneet urheilijat lisäävät Trenboloniasetaattia saadakseen hyvän määrän kuivaa lihasmassaa.

Sivuvaikutukset

Stanozolol on yksi turvallisimmista AAS:ista, mutta jos sitä otetaan oikeilla annoksilla. Myös kohtalaista maksatoksisuutta voi esiintyä. Sivuvaikutuksia ovat:
1. Nivel- ja nivelkipu;
2. Valtimopaineen nousu;
3. Lisääntynyt kolesterolitaso veressä;
4. Sydänlihaksen laajentuminen;
5. Aggressio.

Palaute

Urheilijat jättävät paljon palautetta tästä anabolisesta lääkkeestä verkossa. Monet ihmiset panevat merkille sen korkean tehokkuuden kuivan lihasmassan saavuttamisessa. Se on myös loistava virkistäväksi ja kestävyyden lisäämiseksi. Urheilijat käyttävät sitä usein nopeaan rasvanpolttoon.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stan-Max”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.