Rexobol-10

25.96

Compare
Tuotetunnus (SKU): 558 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Alpha Pharman Rexobol on vahva anabolinen aine, jota käytetään hyvän lihasmassan kasvattamiseen ja voiman parantamiseen. Suun kautta otettava steroidi sisältää pääasiallisen vaikuttavan aineen, Stanozololin, joka tunnetaan yleisesti nimellä Winstrol. Sitä käytetään kehonrakennuksessa, voimannostossa ja painonnostossa.

Ominaisuudet ja tehosteet

Sillä on voimakas anabolinen vaikutus (jopa 320 % testosteronista) ja alhainen androgeeninen vaikutus (jopa 30 % testosteronista). Sillä on kohtalainen maksatoksisuus. Joten kierron jälkeen ota sykli hepatoprotektiivisia aineita (mieluiten kasvipohjaisia). Suun kautta otettavan Stanozololin puoliintumisaika on 8-9 tuntia. Se voidaan havaita dopingtesteillä noin 3 viikon ajan.
Tehosteet:
* Se lisää hieman lihasmassaa, mutta enimmäkseen tekee siitä selkeämmän ja kovemman;
* Rasvanpoltto;
* Esittää verisuonisuuden;
* Parantunut ruokahalu;
* Liiallinen vedenpoisto, joka voi vaikuttaa niveliin;
* Ei palautusta.

Kuinka ottaa

Alpha Pharman Winstrol pillereitä tulee 50 pillereitä pakkauksessa 10mg Stanozololia pilleriä kohden ja ne sopivat suurimassaisille urheilijoille. Niille, jotka ovat juuri aloittamassa ensimmäisen AAS-syklinsä, annos ei saa ylittää 20 mg päivässä. Niille, jotka ovat kokeneet steroidien käytössä, 30-50 mg on paras annos. Stanozolol sopii myös naisille. Se ei aiheuta virilisaatiota. Yksi pilleri (10 mg) riittää urheilijoille. Jakson keston tulisi olla 6-8 viikkoa. Anabolia ei suositella ottamaan tätä pidempään. Myös syklin jälkeinen tamoksifeenihoito on tarpeen. Hyvän määritelmän saavuttamiseksi tarvitaan myös urheiluruokavalio.

Yhdistelmät

Anaboliset aineet vahvistavat muiden steroidien vaikutusta. Joten sitä käytetään usein yhdistetyissä sykleissä. Lihasmassan kasvattamiseksi tulee ottaa ruiskeena annettava steroidi. Se on hyvin yhdistetty Decan kanssa 200-400 mg viikossa. Kuivien ja kovien lihasten kasvattamiseksi sitä voidaan yhdistää testosteronipropionaatin kanssa.
Sivuvaikutukset
Mahdolliset sivuvaikutukset liittyvät yleensä vain suureen annokseen tai pidentyneeseen syklin kestoon, mutta niitä voivat olla:
1. Akne ja näppylät.
2. Valtimopaineen nousu.
3. Maksahäiriöt.
4. Liiallisen vedenpoiston vuoksi heikentynyt nivelten liikkuvuus.

Palaute

Urheilijat, jotka ovat ostaneet Stanozololin Alpha Pharmalta ja testanneet sitä, huomaavat, että lääkkeellä ei ole sivuvaikutuksia, jos annosta noudatetaan. Yhdellä syklillä voit saavuttaa mahtavia tuloksia kestävyyden parantamisessa ja lihasmassan kasvattamisessa.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rexobol-10”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.