Provironum

13.30

Compare
Tuotetunnus (SKU): 637 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

PROVIRONUM

Rakenteeltaan Proviron on androgeeni, jota käytetään aktiivisesti kehonrakennuksessa ja kuntoilussa eri tarkoituksiin. Tällä hetkellä se on yksi eniten ostetuista androgeenilähtöisistä lääkkeistä ja sitä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin, mikä antaa mieskäyttäjälle monia myönteisiä vaikutuksia sen käytössä.

Provironin ominaisuudet:

* Onko estrogeenisia vaikutuksia;
* Voi parantaa monien steroidikurssien tuottavuutta;
* Minimoi estrogeeniin ja aromatisointiin liittyvät mahdolliset sivuvaikutukset;
* Lisää libidoa ja tehostaa erektiotoimintoja;
* Erikoispakkaus ja koodi, joka eliminoi väärennökseen putoamisen riskin;
* Hinta-laatusuhde on hyväksyttävä;
* Sekä ammattilaisten että aloittelijoiden käytössä.

Mikä Proviron on?

Tämän tyyppisen Provironin vaikuttava aine on Mesterolone (1-metyloitu DHT). Jos emme mene liikaa teoreettiseen puoleen, voimme sanoa, että tämä on prohormonin, eli dihydrotestosteronin, johdannainen.
Toisin kuin klassinen testosteroni, tämä analogi aiheuttaa pääasiassa androgeenisiä vaikutuksia, kun taas mieshormonilla on enemmän anabolisia ominaisuuksia. Dihydrotestosteronin tärkein ero tässä yhteydessä on sen kyvyttömyys muuttua naishormoneiksi. Lisäksi sen molekyylit pystyvät sitoutumaan aromataasiin ja estämään sen toimintaa, minkä seurauksena mieshormonien aromatisoitumisprosentti naishormoniin vähenee, ja samalla vähenevät mahdolliset sivuvaikutukset, kuten esim. gyno, voimakas vedenpidätys, libido lasku ja paljon muuta.

Provironia kehonrakennuksessa käytetään eri tarkoituksiin ja kaikilla tasoilla ammattilaisista aloittelijoihin. Proviron pystyy parantamaan anabolisia prosesseja johtuen reseptorien aktivoinnista ja vastaavasta vapaan testosteronin virtauksesta, jota käytetään ylläpitämään positiivista typpitasapainoa tai proteiinisynteesiä. Valitettavasti tämä Provironin vaikutus ilmaistaan ​​vain ihmisillä, joilla on tietoisesti alhaiset indikaattorit oman testosteronin ja sen vapaan muodon tuotannosta.
Provironin oikea käyttö auttaa antamaan lihaksille jäykkyyttä sen androgeenisen luonteen vuoksi. Jos kurssi on suunniteltu kuivaukseen ja olet onnistuneesti tyhjentänyt ylimääräisen veden, Proviron antaa tärkeän lopputuloksen: lihasten erottelun, jäykkyyden ja syvyyden. Siksi monet ammattilaiset käyttävät sitä ja jopa PCT:ssä (Post Cycle Therapy).

Proviron annokset

Provironin yleiset annokset riippuvat halutuista tavoitteista. Useimmissa tapauksissa urheilijoille sopii kuitenkin vakiojärjestelmä: 50 mg joko joka päivä tai joka toinen päivä. Joissakin yksittäistapauksissa se nousee 75 ja jopa 100 mg:aan päivässä, mutta tämä koskee jo enemmän lavalla esiintyviä ammattikehonrakentajia tai erittäin kokeneita käyttäjiä.
Älä ylitä ilmoitettua annosta. Jokaisella androgeenilla on positiivinen vaikutus vain oikein annosteltuna. Liialliset annokset voivat vahingoittaa terveyttäsi ja aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Milloin ja miten Provironia otetaan?

Proviron sopii kaikille kursseille, jotka perustuvat nandroloniin, trenboloniin, oksimetoloniin, testosteroniestereihin ja joskus jopa Dianaboliin. Yleensä kaikkia lääkkeitä, joilla on korkea aromatisointi tai progestogeeninen aktiivisuus (säilyttää vettä ja muuttuvat naishormoni estrogeeniksi), voidaan täydentää Proviron-kurssilla. Vaikka Proviron ei ole anti-progestiinilääke, se ei edistä tätä toimintaa, joten sen käyttäminen nandrolonin ja trenbolonin kanssa voi silti olla erittäin hyödyllistä.
Provironin ottamisen vaikutus tässä tapauksessa on erittäin positiivinen. Ehdollisesti sitä voidaan kutsua kurssin assistentiksi. Androgeenisen aktiivisuutensa ansiosta se tasoittaa naishormonien tasoa eikä anna aromatisaatioprosessin nousta korkealle tasolle ja samalla Proviron estää mahdollisen gynon esiintymisen, liiallisen veden kertymisen, hitaamman erektion. ja paljon enemmän. Tätä käytetään kevyenä antiestrogeenina kurssilla.

Gynekomastia ja Proviron

Steroidihoidon kauheimpana sivuvaikutuksena voidaan pitää gynekomastiaa, eli maitorauhasten eli rintakudosten kehittymistä. Jos et halua törmätä tähän ongelmaan, on suositeltavaa ottaa 1-2 laatikkoa Provironia etukäteen ennen kurssia. Jos nännit tai niiden lähellä oleva alue turpoavat ja tyypillistä kutinaa ilmaantuu, aloita Provironin ottaminen välittömästi, mutta kohtuullisilla annoksilla (50-75mg) 3-7 päivän välein, voit onnistuneesti tukahduttaa gynekomastian alkuvaiheen, joka on erittäin arvokas laatu, joka Provironilla on.

PCT (Post Cycle Therapy) ja Proviron

Provironin vaikutus on nolla ja jopa negatiivinen, jos käytät lääkettä kurssin jälkeisen hoidon aikana. Kuten tiedät, PCT:n päätavoite on palauttaa käyttäjän oman testosteronin tuotanto. Tietenkään et voi käyttää androgeenejä tähän, mukaan lukien Proviron, muuten yksinkertaisesti painat oman mieshormonitasosi alas, eikä PCT täysin tee tehtäväänsä. Provironia käytetään pääasiassa siittiösolujen palauttamiseen, mikä antaa ihmisille, jotka ovat käyttäneet steroideja pitkään, paremmat mahdollisuudet tulla raskaaksi.

Provironin sivuvaikutukset

Vakava ”sivuvaikutus” on voimakas erektio. Jos käytät testosteroniestereiden ja Provironin kompottia, varaudu siihen, että jokaisesta tytöstä tulee houkuttelevampi. Libidotasot Provironia käytettäessä hyppäävät raja-arvoihin, etenkin ruiskeena käytettävän testosteronieetterin taustalla, olipa kyseessä enantaatti tai propionaatti.

Monet urheilijat eivät sisällytä Provironia yhdistettyihin kursseihinsa tästä syystä. Tästä syystä urheilijat ostavat Provironia vain hätäestrogeenina (gynon estäjä) kurssille tai siittiöiden määrän lisäämiseksi. Muista: Proviron ei ole Clomid, eikä se voi korvata sitä. Nämä ovat täysin erilaisia ​​​​lääkkeitä. Proviron on kuitenkin monien käyttäjien kärjessä monien mahtavien etujensa ansiosta!

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Provironum”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *