Testocyp

60.30

Compare
Tuotetunnus (SKU): 577 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

TESTOCYP

Testosterone Cypionate on pitkä testosteroniesteri, jota käytetään aktiivisesti Euroopassa ja Amerikassa. Jos näemme entisen Neuvostoliiton maissa yleisen kysynnän Testosterone Enanthatelle, niin sen analogi – Cypionate pyörittää esitystä meren ulkopuolella. Siksi Testosterone Cypionatea on hieman vaikeampi ostaa Suomesta, mutta verkkokauppamme yksinkertaistaa tätä prosessia mahdollistamalla nopeat toimitukset ja myös valikoiman merkkituotteita verkkokuvastossamme.
Rakenteen mukaan tämä on pitkäketjuinen esteri. Sen puoliintumisaika on keskimäärin 8-12 päivää, ja kokonaisaktiivisuus voi kestää puoli kuukautta tai enemmän. Tämä tekee tästä lääkkeestä yhden kätevimmistä (harvinaiset injektiot ja yhtenäinen hormonaalinen tausta).
On syytä huomata, että testosteroni missä tahansa muodossa on erinomainen lihasmassan kasvattamiseen, koska sillä on selkein positiivinen vaikutus voimanindikaattoreihin ja kykyyn ylläpitää saavutettua lihasmassaa. Toisin kuin muut anaboliset lääkkeet, Testocyp ei käytännössä kuormita maksaa eikä tyhjennä hormonijärjestelmää. Selkeiden piikkien puuttuminen ja hormonitasojen lasku edistävät hyvää terveyttä ja minimoivat sivuvaikutukset. Yleisesti ottaen Cypionate on Enanthaten arvoinen kilpailija. Älä myöskään unohda tämän lääkkeen houkuttelevaa hintaa.

Testocyp-kurssin vaikutukset:

• Nopea ja merkittävä lihasmassan kasvu;
• Minimaalinen vedenpidätys kehossa pienillä annoksilla;
• Huomattava kasvu vahvuusindikaattoreissa;
• Maksan huomattavan kuormituksen puuttuminen;
• Nopea palautuminen intensiivisten harjoitusten välillä;
• Lisääntynyt libido ja lisääntynyt seksuaalinen halu;
• Mielialan paraneminen ja iloisuuden tunteen ilmaantuminen;
• Heikko palautusilmiö pätevän PCT:n kanssa;
• Tasainen hormonaalinen tausta ilman tasaisia ​​huippuja;
• Mahdollisuus saada määritellyt lihakset kurssin lopussa poistamalla nestettä kehosta.

Testocypin ottamista koskevat suositukset

Testosteroni Cypionate tulee kuluttaa ohjeiden mukaisesti, jotka ovat samat kaikille testosteronin muunnelmille. Ei ole suositeltavaa ylittää 500-1000mg viikossa, koska se ei lisää erityistä palautumisnopeutta tai lihaskasvua, mutta samalla lisää sivuvaikutusten ja aromatisoitumisen riskiä.
Jos käytät Testosterone Cypionate -hoitokurssia, on suositeltavaa pistää 250–500 mg viikossa. Hormonitason ylläpitämiseksi korkealla tasolla on tarpeen antaa yksi injektio viikossa. Tätä yksinkurssia voivat käyttää sekä aloittelijat että kokeneemmat urheilijat.
Lukuisten Testosterone Cypionatea koskevien arvostelujen mukaan on suositeltavaa yhdistää se vain suun kautta otettavien anabolisten lääkkeiden kanssa. Yhdistelmät dekan ja muiden injektioiden kanssa ovat parhaita edistyneemmille käyttäjille. Optimaalisin sykli on Dianabol, Turinabol, Winstrol, Primobolan (tabletit) tai Oxandrolone. Tämän lääkkeen annostus pysyy muuttumattomana näiden syklien aikana.
Kuten mainittiin, vain ammattiurheilijat käyttävät 500–1 000 mg:n injektioita viikossa. Emme suosittele tällaisten Cypionate-annosten lisäämistä, koska voit yksinkertaisesti pilata halutun tuloksen selvempien aromatisointiongelmien vuoksi. Useimmissa tapauksissa 500 mg viikossa on enemmän kuin tarpeeksi jopa kokeneille käyttäjille.

Testosteroni Cypionaatin sivuvaikutukset

Cypionatea väärin käytettäessä (yliannokset, toistuvat injektiot tai pidempi kierto) se voi aiheuttaa aromatisaatiota, joka tarkoittaa mieshormonien muuntamista naishormoniksi, minkä seurauksena on olemassa gynekomastian riski. Tällaisten sivuvaikutusten estämiseksi käytetään apuvälineitä, esimerkiksi anastrotsolia. Halvempi vaihtoehto voidaan kutsua Clomid ja Tamoxifen, mutta on parempi käyttää niitä vain PСT: ssä.
Jos noudatat sen käyttösuosituksia, Testocyp on turvallinen lääke. Pätevällä vastaanotolla et kohtaa sen sivuvaikutuksia. Noudata yllä olevaa annostusta ja kaikki on hyvin.

PCT Testocyp-kurssin jälkeen

Cypionate on pitkä esteri. Post Cycle Therapy alkaa vasta 10-15 päivää viimeisen injektion jälkeen. Tänä aikana injektoitavat Cypionate-molekyylit hävitetään lähes kokonaan. Suosittelemme ostamaan Clomid tai Tamoxifen tähän palautumisvaiheeseen. Joissakin tapauksissa anastrotsoli voi olla hyödyllinen PCT:ssä myös ylimääräisten estrogeenitasojen käsittelyssä.
Jos haluat palauttaa kivekset ja yleisen hedelmällisyyden nopeammin, aloita gonadotropiinien pistäminen annoksella 500-1,00 IU viikossa. PCT:n keskimääräinen kesto on 2-4 viikkoa.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Testocyp”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *