Testo-Non-10

55.30

Compare
Tuotetunnus (SKU): 540 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

TESTO-NON-10

Testosteroniesterit ovat vahvimpia ja tehokkaimpia lääkkeitä lihasmassan kasvattamiseen. Siksi kaikki oikeat syklit perustuvat testosteroniin. Lääkeyritykset ymmärtävät tämän, joten valmistaja Maxtreme Pharma tarjoaa oman täydellisen lääkkeensä (4 testosteronityypin sekoitus, joka tunnetaan yleisesti nimellä Sustanon), nimeltään Testo-Non-10.

Se sopii erinomaisesti lihasmassan kasvattamiseen ja sitä voidaan yhdistää hyvin muiden lääkkeiden kanssa. Sitä voivat myös antaa sekä aloittelijat että kokeneet kehonrakentajat.

Sustanon on hieman kalliimpi kuin sama määrä erillisiä testosteroniestereitä, mutta tämän määrää niiden täydellinen yhdistelmä ja mukavuus. On helpompi tehdä yksi Sustanon-injektio neljän erillisen injektion sijaan neljällä erillisellä lääkkeellä. Sustanon-syklin avulla käyttäjä saa nopeasti hyvälaatuista lihasmassaa. Mutta huomaa, että anabolinen ei kuivaa lihaksia kovin paljon. Joten jos tarvitset erittäin määritellyt lihakset, kuivausjakso tarvitaan jälkeenpäin.

Kiertoefektit:

• Nopea lihasmassan kasvu;

• Ennennäkemätön voimanlisäys;

• Lievä vedenpidätyskyky nivelten kunnon parantamiseksi;

• Voimakestävyyden kasvu;

• Lievä rasvaa polttava vaikutus ja vastaava määritelmä;

• Parempi ruokahalu;

• Lisääntynyt libido ja erektio;

• Kohtalainen palautuminen, joka voidaan estää asianmukaisella syklin jälkeisellä hoidolla;

• Vain suuret lihakset ja vedenpoisto syklin jälkeen.

Kuinka ottaa Testo-Non-10

Sustanon-sykli on helpoin tapa kasvattaa lihasmassaa. Neljän testosteronin yhdistelmä, joilla kullakin on erilainen puoliintumisaika, tarjoaa hormonitasapainon. Sustanonin dekanoaattiesterin vuoksi se tulee pistää kerran viikossa 250-500 mg:n annoksella. Tätä määrää suurempia annosta ei suositella, muuten sivuvaikutuksia esiintyy.

Sustanon-syklin keston tulee kestää vähintään 6 viikkoa, mutta suositeltu sykli on 8 viikkoa. Suosituin yhdistelmä Sustanonin kanssa syklissä on Nandrolone Decanoate (Nandroloni pitkällä esterillä). Sustanon ja Deca yhdessä ovat kehonrakennuksen klassikko: ensimmäinen nostaa androgeenitasoa ja toinen parantaa anaboliaa. Tällainen yhdistelmä antaa käyttäjälle mahdollisuuden saada kunnolla lihasmassaa ja voimaa.

Jos haluat ostaa Sustanonin, ei lihasmassan kasvattamiseen, vaan voiman lisäämiseen tai määrittelyyn, mieto suun kautta otettava steroidi (esim. Winstrol tai Oxandrolone) on paras yhdistelmä. Ne tulee ottaa joka päivä, kun niitä käytetään yhdistelmähoitona.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Yksin Sustanon-pyörä on melko turvallinen. Mainituilla annoksilla ei ole vakavia sivuvaikutuksia. Naishormonien lisääntymisestä johtuva feminisoituminen ja rasvan lisääntyminen tapahtuu, kun viikkoannos 500-1000mg ylitetään. Tätä ei suositella. Jos haluat saavuttaa parempia tuloksia, anna Sustanon ja Deca yhdessä sivuvaikutusten välttämiseksi.

Vedenpidätys on mainittava, mutta sitä ei pidä luokitella sivuvaikutukseksi, koska se vahvistaa niveliä ja antaa sinun tuntea olosi mukavaksi voimanrakentamisen aikana.

Kuukauden jälkeinen hoito Sustanon-syklin jälkeen

Sustanon saa positiivista palautetta vain siksi, että Testosteroniesterit voidaan hallita niin helposti varsinkin lääkkeen poistamisen jälkeen. Anastrotsoli tulee antaa syklin aikana noin 3.-4. viikolla. Käytetty annos on 0,5 mg 1-2 päivän välein. Tämän avulla voit minimoida aromatisoitumisen ja estää feminisoitumisen jopa suurilla annoksilla. Myös gonadotropiinia voidaan ottaa kurssin viimeisinä viikkoina luonnollisen testosteronin tuotannon stimuloimiseksi. Annos on 1 000 IU joka kolmas päivä kokeneille käyttäjille.

Jakson jälkeinen hoito tulee aloittaa 10-14 päivää viimeisen Sustanon-injektion jälkeen. Ota Tamoksifeeni tai Clomid tehokkainta PCT:tä varten. Ensimmäinen lääke ei kuitenkaan sovellu käytettäväksi nandrolonipohjaisen syklin jälkeen, koska kabergoliinia on käytettävä tamoksifeenin tilalla. Jakson jälkeisen hoidon keston tulisi olla 2-4 viikkoa.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Testo-Non-10”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *