Testo-Prop

38.80

Compare
Tuotetunnus (SKU): 538 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Maxtreme Pharma on lääkeyhtiö, joka on erittäin suosittu urheilulääkkeitä käyttävien urheilijoiden keskuudessa. Tämän yrityksen testosteronipropionaatilla on suuri tehokkuus. Se sopii hyvin kilpailuihin valmistautumiseen ja yksinkertaisesti houkuttelevan vartalon rakentamiseen. Steroidia käytetään kehonrakennuksessa, painonnostossa, yleisurheilussa ja muissa urheilulajeissa.

Lääkkeen ominaisuudet ja vaikutukset

Lääkkeen perusta on testosteronipropionaatti. Se on nopeasti vaikuttava esteri, jonka vaikutusaika on 2-3 päivää. Siksi se tarjoaa nopean vaikutuksen ja sille on myös ominaista nopea eliminaatio kehosta. Se ei näy dopingtesteissä kuukauden kuluttua lääkkeen lopettamisesta.
Testosteronipropionaatin tärkeimmät positiiviset vaikutukset ovat seuraavat:
* Merkittävä lihasmassan kasvu;
* Lisääntynyt voima ja kestävyys;
* Rasvaa polttavan vaikutuksen stimulointi;
* Lisääntynyt libido ja seksuaalinen aktiivisuus.

Hallintomuoto

Koska testosteronipropionaattia on saatavana injektioiden muodossa, maksaan kohdistuu vain vähän kuormitusta. Lyhyen vaikutuksen vuoksi injektiot on kuitenkin annettava usein. Injektiot on annettava kerran 2 päivässä.

Annostus valitaan yksilöllisesti urheilijan terveyden, koulutustason ja urheilufarmakologian käyttöön liittyvän kokemuksen mukaan. Aloittelijoille suositellaan aloittamista 50 mg:n vähimmäisannoksella. Kokeneemmat urheilijat käyttävät jopa 200 mg:n annoksia. Kurssin kesto voi olla jopa 2 kuukautta.

Yhdistelmä muiden AAS:ien kanssa

Testosteronipropionaatti yhdistyy hyvin muiden steroidien kanssa. Esimerkiksi Turinabol tai Stanozolol lisätään kurssille kuivausta varten. Voimakyvyn lisäämiseksi lääke yhdistetään hyvin oksandrolonin kanssa.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Testosteronipropionaatilla voi olla sivuvaikutuksia. Syitä ovat suuret annokset ja ylittynyt saannin kesto sekä yksilöllinen intoleranssi komponenteille ja taipumus joihinkin sairauksiin. Aromatisaation vuoksi testosteronipropionaatti voi aiheuttaa seuraavia sivuvaikutuksia:
* Turvotus;
* Ylimääräisen nesteen kertyminen;
* Gynekomastia.
Tällaisten ilmenemismuotojen estämiseksi kurssille on lisättävä estrogeenisia lääkkeitä ja aromataasi-inhibiittoreita. Voimakkaan androgeenisen vaikutuksen ansiosta lääke voi lisätä testosteronin määrää kehossa. Seurauksena on, että seuraavia sivuvaikutuksia voidaan havaita:
* Akne selässä, hartioissa ja kasvoissa;
* Hiustenlähtö;
* Öljyinen iho;
* Luonnollisen testosteronin tuotannon lama.

Testosteronipropionaatti-arvostelut

Useimmat urheilijat jättävät positiivisia kommentteja lääkkeen käytöstä. Propionaatti on erittäin tehokas ja sitä voidaan käyttää erilaisiin tuloksiin. Tätä ja muita treenilääkkeitä voi ostaa verkkokaupastamme! Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, edulliset hinnat ja nopeat toimitukset!

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Testo-Prop”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.