Testobolin (ampulloitu)

62.90

Compare
Tuotetunnus (SKU): 575 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

TESTOBOLIN (ampulliitti)

Testoboliini on Alpha Pharman valmistama anabolinen aine. Se perustuu testosteronin enantaattiin, joka on yksi luonnollisista testosteroniestereistä. Tämäntyyppisillä aineilla on pitkäkestoinen vaikutus. Tämän ominaisuuden vuoksi lääkkeen injektioita ei tarvitse tehdä usein.

Lääkkeen ominaisuudet ja vaikutukset kehoon

Tähän esteriin perustuvaa farmakologiaa on käytetty hyvin pitkään. Testosteronilla on useita myönteisiä vaikutuksia urheilijoiden kehoon. Se auttaa heitä toipumaan kuntosalista ja parantaa lihasten määrittelyä. Muita Testosteroni Enanthate -hoidon vaikutuksia ovat:
* Lihasmassan kasvu
* Lisääntyneet voiman ja kestävyyden parametrit
* Lisääntynyt luiden ja nivelten vahvuus
* Stimuloi kehon yleistä sävyä
Lääkkeen haittoja ovat melko voimakas palautusvaikutus ja korkeat kustannukset. Hintaa kuitenkin kompensoi sen saatavuus. Monia halpoja lääkkeitä voi olla hyvin vaikea löytää.

Sovellusmenetelmät

Vaikutuksen keston lisäksi Testosterone Enanthateilla on minimaalinen vaikutus maksaan. Injektiot vähentävät negatiivista vaikutusta. Aineen pitoisuuden ylläpitämiseksi kehossa on suositeltavaa antaa injektioita kerran viikossa. Tällaisen vastaanoton annostus määräytyy urheilijan kokemuksen urheilulääkkeiden käytöstä sekä hänen kuntonsa ja terveydentilansa mukaan.
Aloittelijoille sopiva annos on 250 mg viikossa. Ammattiurheilijat ottavat 500 mg tai enemmän. Urheilulääkärin tulee seurata annostuksen nostamista kielteisten vaikutusten välttämiseksi. Kurssin kesto on noin 8-10 viikkoa.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Kaikki Enanthate-valmisteet aiheuttavat aromatisaatiota. Tästä syystä Testosterone Enanthatea tulee käyttää erittäin huolellisesti. Useimmissa tapauksissa negatiivinen vaikutus ilmenee yksittäisten komponenttien intoleranssina tai lääkkeen annoksen ylittämisessä. Lääkkeen ottamisen estrogeenisen vaikutuksen vuoksi seuraavat sivuvaikutukset voivat ilmetä:
* Turvotus
* Ylimääräisen nesteen kertyminen elimistöön
* Rintojen suurennus
Tällaisten ilmenemismuotojen estämiseksi steroideihin lisätään antiestrogeenejä. Ne estävät aromatisointiprosessit.
Suuri androgeeninen vaikutus ja testosteronitasojen nousu ovat syynä seuraavien vaikutusten ilmenemiseen:
* Aknen esiintyminen selässä ja kasvoissa
* Rasvainen iho
* Kaljuus
* Lisääntynyt vartalon karva
Hormonitasapainon palauttamiseksi on suositeltavaa käyttää PCT:tä steroidihoidon jälkeen.

Yhdistelmä muiden lääkkeiden kanssa

Testosteronienantaattia voidaan käyttää yhdessä muiden anabolisten steroidien kanssa. Tehokkaan lihassarjan aikaansaamiseksi käytetään Nandrolonia tai Trenbolonia. Winstrolia käytetään korkealaatuiseen kuivaukseen. Tässä tapauksessa sinun on säädettävä lääkkeiden annosta.

Testosteroni Enanthate mielipiteet

Suurimmaksi osaksi urheilijat jättävät positiivisia arvosteluja lääkkeestä. Tällä anabolilla on suuri palautus, mutta se pysäytetään PCT: n avulla ja jäljelle jäävä massa on korkealaatuista, tiheää ja määriteltyä.

Voit ostaa Testosterone Enanthatea ja muita steroideja verkkokaupastamme. Tarjoamme vain laadukkaita tuotteita ja laajan valikoiman urheilufarmakologiaa. Konsulttimme voivat myös auttaa sinua valitsemaan tehokkaan kurssin harjoittelukokemuksesi ja ikäsi mukaan.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Testobolin (ampulloitu)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *