Soma-Max

350.60

Compare
Tuotetunnus (SKU): 545b Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Nykyään Soma-Max-10:n vaikuttava aine somatropiini on yksi tunnetuimmista kasvuhormoneista. Tämän lääkkeen aktiiviset komponentit stimuloivat kudosten ja elinten intensiivisen kasvun prosesseja. Siksi lääke on saavuttanut erityisen suosion paitsi urheilussa myös perinteisessä lääketieteessä. Verkkokaupastamme voit ostaa helposti Somatropin by Maxtreme Pharman houkuttelevaan hintaan.

Ominaisuudet ja tehosteet

Ihmisen kasvuhormoni (HGH) tai somatropiini on tunnustettu yhdeksi parhaista hinta-laatusuhteeltaan. Aineen puhdistusaste oli 97,33 % sen budjettikustannuksista. Mitä tulee vaikutuksiin, urheilijat korostavat näkyviä tuloksia seuraavista:
• Ihonalaisen rasvanpolton aktivointi;
• Lihasten kasvu;
• Nivelten, luun tiheyden, nivelsiteiden ja rustokudoksen vahvistaminen;
• Näkyvä kudosten paranemisprosessien kiihtyminen vammojen jälkeen;
• Tarjoaa lineaarista kasvua nuorille, joilla on avoimet kasvuvyöhykkeet;
• Immuunitoimintojen vahvistaminen;
• Yleinen nuorentava vaikutus jne.
On myös syytä huomata, että HGH Somatropinilla on antikatabolinen vaikutus lihaskudokseen ja päinvastoin katabolinen vaikutus rasvakerrokseen, mikä tekee aineesta merkityksellisen sekä kuivaus- että painonnousukursseilla.

Kuinka käyttää HGH:ta

Maxtreme Pharma valmistaa somatropiinia jauheena 10 IU:n injektiopullossa steriiliin veteen, joka sekoitetaan huolellisesti injektiota varten. Kurssin annostus ja kesto valitaan jokaiselle urheilijalle erikseen. Lääkkeen kumulatiivisen vaikutuksen vuoksi urheilija pystyy huomaamaan ensimmäiset tulokset sen ottamisesta vasta kuukauden jatkuvan käytön jälkeen.

Tyypillisesti syklin kesto kestää kolmesta kuuteen kuukauteen. Terapeuttisilla annoksilla saaminen antaa kuitenkin urheilijalle mahdollisuuden pidentää kurssia pidemmäksi aikaa.

Somatropiinin yleinen annos on 5 IU päivässä. Pitkäkestoisen vaikutuksen saamiseksi asiantuntijat suosittelevat injektiota rasva-alueelle tai nopean vaikutuksen saavuttamiseksi lihakseen. Jos annos ylittää 5 IU, on parempi jakaa se kahteen annokseen. Maksimaalisen vaikutuksen saamiseksi on myös parasta antaa lääke välittömästi nukkumisen jälkeen ennen ruokailua. Toinen annos tulee ottaa ennen nukkumaanmenoa, muutaman tunnin kuluttua syömisestä.

Avattua injektiopulloa suositellaan säilytettäväksi +2 – +8 asteen lämpötilassa. Avattu lääke on käytettävä kahden kuukauden kuluessa. Hormonin säilyvyysaika on 2 vuotta.

Sivuvaikutukset

Pohjimmiltaan erityisen suurilla annoksilla somatropiinin käytön jälkeen urheilijoilla voi olla diabetes mellituksen ilmentymien sekä kilpirauhasen vajaatoiminnan riski. Siksi sinun ei tule käyttää tätä lääkettä oman harkintasi mukaan, ja vain asiantuntijan tulee määrätä sen annos monista yksittäisistä parametreista riippuen.

Arvostelut

Urheilijat, jotka ovat suosineet kasvuhormonia Soma-Max-10, huomaavat merkittävän positiivisen vaikutuksen. Maxtreme Pharman somatropiini pidättää vettä kehossa vähemmän kuin muut, eikä käytännössä aiheuta epämukavuutta nivelissä.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Soma-Max”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.