Tren-Ace-Max amp

83.10

Compare
Tuotetunnus (SKU): 537 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

TREN-ACE-MAX

Tren-Ace-Max on Maxtreme Pharman tuote modernista anabolis-androgeenisesta steroidista, Trenbolone Acetateista. Sitä käytetään parantamaan vahvuusindikaattoreita sekä rakentamaan lihaksia.

Ominaisuudet ja tehosteet

Vaikuttava aine, johon lääkkeen toiminta perustuu, on trenboloni asetaatin muodossa. Se kehitettiin käytettäväksi eläinlääketieteessä, mutta sen kyky parantaa tuloksia urheilussa havaittiin nopeasti. Nykyään tämä aine on yksi tehokkaimmista anabolisista steroideista urheilufarmakologiassa. Sitä käytetään useimmiten korkealaatuisen lihasmassan kasvattamiseen. Androgeeninen ja anabolinen doping antaa sen myös parantaa vahvuusindikaattoreita. Asetaatti on nopein esteri, mikä tarkoittaa, että sillä on lyhyt puoliintumisaika.
Sille on ominaista korkein anabolinen aktiivisuus, 500 prosenttia, androgeeninen aktiivisuus on 400 prosenttia, mikä usein aiheuttaa sivuvaikutuksia. Vaikuttava aine ei ole aromatisoitu.
Se alkaa vaikuttaa 20-30 minuuttia annon jälkeen. Toimenpiteen kesto on 2-3 päivää. Tasaisen altistuksen taustan ylläpitämiseksi lääkettä tulee antaa päivittäin.

Sovelluksen vaikutukset:

* Lihasmassan kasvattaminen (Turinabolin lisäyksellä)
* Lisääntynyt seksuaalinen halu koko kurssin ajan
* Vahvuusindikaattoreiden parantaminen
* Insuliinin kaltaisen tekijän lisääntyminen
* Rasvanpoltto johtuu tuotetun kasvuhormonin
* Kortisolitason alentaminen

Maxtreme Pharman Trenbolone Acetatea ei suositella aloitteleville urheilijoille AAS:n ensimmäisenä kurssina. Se estää luonnollisen testosteronin eritystä, joten samanaikainen gonadotropiinin käyttö kurssilla on pakollinen. Tren Acen käyttöjakson kesto on 5-6 viikkoa. Päivittäinen annos on 50-100 mg. Kurssin päätyttyä Tamoksifeeni on aloitettava ensimmäisellä kurssin jälkeisellä viikolla annoksella 60mg, toisella 40mg:lla ja kolmannella ja neljännellä viikolla 20mg. Sitä ei suositella naisille, koska tämä johtaa usein virilisaatioon mm. äänen karkeneminen, aknen ilmaantuminen ja kehon karvojen kasvu.

Yhdistäminen

Trenboloniasetaattia voidaan käyttää myös yhdessä muiden steroidien kanssa. ”Kuivien” lihasten rakentamiseksi se yhdistetään testosteronipropionaatin kanssa (100 mg joka toinen päivä). On myös syytä kiinnittää huomiota sen erittäin hyvään yhdistelmään Oxandrolone kanssa.

Sivuvaikutukset:

* Seksuaalisen halun väheneminen peruutuksen jälkeen
* Kivesatrofia
* Finnit ja akne

Arvostelut

Kuten urheilijoiden arvostelut osoittavat, Trenbolone Acetatea käytetään kilpailuihin valmistautuessa ja välittömästi ennen niitä fyysisen kunnon parantamiseksi. Lääke auttaa vähitellen luomaan korkealaatuisen määritelmän. Sitä tulee myös ottaa varoen, annosta ylittämättä.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tren-Ace-Max amp”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *