Letromina

49.10

Compare
Tuotetunnus (SKU): 568 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

LETROMINA

Letrotsolia on käytetty kehonrakentajien ja muiden urheilijoiden keskuudessa. Urheilussa lääkettä käytetään lisäelementtinä steroidisyklissä estrogeenitasojen alentamiseksi ja testosteronin hieman lisäämiseksi. Letrotsolia pidetään yhtenä vaikutusalueensa parhaista lääkkeistä, ja siksi se on varsin kuuluisa kehonrakentajien keskuudessa monista hyödyllisistä vaikutuksistaan ​​estrogeenitasojen alentamiseen, mutta poistamatta kokonaan estrogeenia kehosta.
Tutkimukset ovat osoittaneet, että lääke voi vähentää estrogeenipitoisuutta jopa 97%, mikä osoittaa sen korkean tehokkuuden. Mutta jos otat suositellut annokset, pitoisuus laskee vain 76-79%, mikä ei myöskään ole ollenkaan huono. Alhaiset estrogeenitasot vähentävät kurssin sivuvaikutuksia, mikä on erittäin tärkeää urheilijoille. On myös havaittu, että letrotsolin käyttö kehonrakennuksessa lisää tiettyjen hormonien tuotantoa (luteinisoivat hormonit, follikkelia stimuloivat hormonit ja SHBG) ja puolestaan ​​lisäävät testosteronin tuotantoa kehossa.

Letrotsolin käytön vaikutukset

* Estrogeeniriippuvaisten negatiivisten sivuvaikutusten (tulvat, akne, kehon rasva ja gynekomastia) ehkäisy;
* Gynekomastian ilmenemisen poistaminen kurssin alkuvaiheissa;
* Voit säästää lihaskudosta kurssin päätyttyä estämällä kataboliset prosessit (kehonrakennuksen maailmassa käsite ”katabolinen” hajoaminen steroidilääkkeiden ottamisen jälkeen tunnetaan hyvin), se tunnetaan myös nimellä ”lihasten menetys”. ”.
Letrotsolin ottaminen on erittäin suositeltavaa, jos anaboliset steroidit ja androgeenit ovat syklin aikana otettavien lääkkeiden aikana. Letrotsolilla on suuri vaikutus vähentämällä estrogeenin määrää, joka voi sitoutua reseptoreihin, ja se puolestaan ​​vähentää sivuvaikutuksia (aromatisaatio). ongelmat) näistä steroideista.

Letrotsolin käytön ominaisuudet

Kehonrakennuksessa letrotsolia suositellaan otettavaksi 1-3 mg päivässä (voit ottaa tämän mihin aikaan päivästä tahansa). Tutkimukset ovat osoittaneet, että jopa 1 mg päivässä on erittäin tehokas aromataasientsyymin toiminnan estämisessä. Suositeltujen annosten ylittäminen voi johtaa negatiivisiin vaikutuksiin sukupuolihalun vähenemisenä. Kunkin urheilijan päiväannos on erilainen riippuen iästä, kokemuksesta, lääkkeen saannin kestosta ja näiden estäjien sietokyvystä, mutta annoksen tulee pysyä välillä 1-3 mg päivässä. Voit selvittää yksilöllisen annoksesi asiantuntijoilta, sillä ennen minkään lääkevalmisteen ottamista on parempi neuvotella lääkärin tai urheiluasiantuntijan kanssa myymälässämme lisäohjeiden saamiseksi. Tämän aineen pitkäaikaisen käytön jälkeen on mahdollista vaihtaa toiseen hoitoon, esim. Käytä Letrotsolia ei joka päivä, vaan joka 3-4 päivä.

Kuinka ottaa Letrotsolia anabolisten steroidien käytön jälkeen

Kurssin aikana Letrotsolin annokset voivat vaihdella melko paljon sen suhteen, käytetäänkö tätä lääkettä ennaltaehkäisyyn (2,5 mg joka 4. päivä) tai käyttämällä tätä haittavaikutusten korjaamiseen (2,5 mg päivässä, kunnes ongelma häviää), sitten käyttösi aikana. PCT:n standardiannos on 2,5 mg letrotsolia päivässä 7-10 päivän ajan ja sitten 0,5 mg joka päivä kahden viikon ajan. Huomaa, että nämä PCT-annokset on tarkoitettu, jos sinulla on ollut raskas kierto tai olet altis kierron aikana käytettyjen aromatisoivien steroidien estrogeenisille vaikutuksille.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Tässä on joitain mahdollisia sivuvaikutuksia, joita voi esiintyä tämän aineen väärinkäytöstä:
* Päänsärkyä;
* Nivelkipu;
* Korotettu lämpötila;
* Heikko olo;
* Pahoinvointi;
* Korkea verenpaine;
* Huimaus;
* Hiustenlähtö.
On syytä sanoa, että tällaisia ​​​​sivuvaikutuksia voi aiheuttaa vain lääkkeen suuremmat annokset tai lääkkeen pitkäaikainen käyttö. Jos noudatat sen käyttöä koskevia suosituksia, voit välttää tällaiset reaktiot.

Vasta-aiheet

Melkein jokainen voi ottaa Letrotsolia kehonrakennuksessa tai urheilumaailmassa. Erityisiä vasta-aiheita ei ole, mutta Letrotsolia suositellaan ottamaan asiantuntijoiden valvonnassa niille urheilijoille, joilla on intoleranssi joillekin lääkkeen komponenteille tai joilla on maksaongelmia. Jos koet huonoja tuntemuksia käyttäessäsi tätä ainetta, vaihda tämä lääke toisella, joka sopii paremmin sinulle ja kehollesi.

Arvostelut Letrozolista

Voimaurheilulle omistetuista Internet-resursseista löydät monia arvosteluja ja kommentteja tästä aromataasinestäjästä. Useimmissa tapauksissa Letrozolin arvostelut ovat myönteisiä. Monet urheilijat pitävät tätä lääkettä yhtenä tehokkaimmista ja turvallisimmista. Letrotsolin suosio selittyy myös sillä, että se on yksi halvimmista muiden antiestrogeenien joukossa.
Letrozolesta on melko vaikea löytää negatiivisia arvosteluja. Suurimmassa osassa tapauksista sivuvaikutusten ilmaantuminen liittyy suositeltujen annosten ylittymiseen ja urheilijoiden pääsyohjeiden huomiotta jättämiseen. Mutta myös yksi tärkeimmistä tekijöistä on väärennetyn aineen ostaminen. Tässä tapauksessa, koska emme tiedä, mitä aineosia lääkkeen sisällä on, emme voi suositella mitään ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, ja lääkäri on otettava yhteyttä.
Onneksi täältä osoitteesta anaboliset-steroidit.com löydät vain aitoa Letrotsolia myyntiin, ja tämän ansiosta voit aloittaa steroidijaksosi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia terveydelle aiheutuvista haitoista tai ilmoitetuista sivuvaikutuksista.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Letromina”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *