Andriol Testocaps 60

55.30

Compare
Tuotetunnus (SKU): 638a Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

ANDRIOL TESTOCAPS

Andriol Testocaps on Healing Pharman valmistama steroidi, joka sisältää vaikuttavana aineena Testosterone Undecanoate. Ne otetaan suun kautta, mutta tablettien sijaan ne ovat kapseleita, jotka sisältävät vaikuttavaa ainetta nesteessä. Suun kautta otettavat steroidit tässä muodossa ovat käytännössä vaarattomia maksalle, minkä vuoksi kehonrakentajat käyttävät niitä.

Lääkkeen vaikutukset

Testosteroni Undecanoatea käytetään aktiivisesti kehonrakennuksessa ja voimanostossa lihasmassan kasvattamiseen ja yleensä maskuliinisoitumiseen, mikä ilmenee urheilullisemman ja maskuliinisemman hahmon hankkimisessa. Tämä anabolinen aine voi vähentää rasvakudoksen massaa ja samalla lisätä laihaa kehon massaa. Se stimuloi myös luukudoksen kasvua, mikä on erityisen tärkeää kehonrakennuksen runsaan fyysisen toiminnan aikana.
Testosteroniundekanoaatin tärkeimmät vaikutukset ovat:
* Lisääntynyt typenpidätys
* Tehostunut proteiinisynteesi
* Lisääntynyt IGF-1:n tuotanto
* Lisääntynyt punasolujen määrä
* Alentuneet glukokortikoidipitoisuudet

Kuinka hallinnoida

Healing Pharma valmistaa Andriol Testocapsia, joiden pitoisuus on 40 mg testosteroniundekanoaattia kapselia kohden. Suorituskyvyn parantamiseksi Testosterone Undecanoatea suositellaan otettavaksi vähintään 280 mg päivässä havaittavien vaikutusten saavuttamiseksi, mikä vastaa vähintään 7 kapselia päivässä. Keskimääräinen päivittäinen annos on 400-560 mg (10-14 kapselia), jotta tämän steroidin käytöstä saadaan merkittäviä vaikutuksia. Annos tulee jakaa kolmeen erilliseen annokseen päivän aikana. Käyttöaika on yleensä 8-12 viikkoa. 

Sivuvaikutukset

Testosteroni aromatisoituu elimistössä helposti estradioliksi. Lisääntynyt estrogeenitaso voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten nesteen kertymistä, lisääntynyttä kehon rasvaa ja gynekomastiaa. Testosteronia pidetään lievästi estrogeenisenä steroidina. Antiestrogeenit, kuten klomifeeni tai tamoksifeeni, saattavat olla tarpeen näiden sivuvaikutusten estämiseksi.

Lisääntynyt testosteronitaso voi myös aiheuttaa androgeenisiä sivuvaikutuksia, kuten rasvaista ihoa, aknea, vartalon ja kasvojen karvojen kasvua. 5-alfa-reduktaasin estäjien, kuten finasteridin tai dutasteridin, samanaikainen anto voi vähentää androgeenisiä sivuvaikutuksia.

Muista, että käyttämällä eksogeenistä testosteronia tämän hormonin luonnollinen tuotanto pysähtyy, joten PCT on tarpeen.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Andriol Testocaps 60”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *