Turanabol

97.94

Compare
Tuotetunnus (SKU): 719 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

TURANABOL

Turanabolia pidetään perustellusti yhtenä Dragon Pharma -yhtiön tehokkaimmista ja laadukkaimmista lääkkeistä. Lääkkeen vaikuttava aine, 4-kloorihydrometyylitestosteroni, joka tunnetaan myös nimellä Turinabol, parantaa fyysistä kuntoa ja stimuloi kehon aineenvaihduntaprosesseja. Tiettyä ruokavaliota noudattaen ja asiantuntijan suosituksia noudattava urheilija voi saada nopeasti jopa 3 kg puhdasta lihasta. Yleensä päätöksen Turinabolin ostamisesta tekevät paitsi kokeneet urheilijat, myös aloittelijat.

Tehosteet

Hinta-laatusuhde on paras suhde tälle lääkkeelle, joka kuuluu tehokkuudeltaan premium-luokkaan. Urheilija, joka noudattaa tiukasti kurssia, ruokavalioita ja annoksia, voi saavuttaa seuraavat tulokset Turinabol-kurssilla:
* Lisää ruokahalua;
* Stimuloi laadukkaan lihasmassan kasvua;
* Lisää fyysistä suorituskykyä;
* Lisää kestävyyttä;
* Kannustaa korkean intensiteetin harjoituksiin.

Kuinka käyttää

Kuten kaikki muutkin steroidit, Dragon Pharman Turinabol tulee ottaa tiukasti asiantuntijan suositusten mukaisesti. Ei ole turhaa, että urheilijat antavat joka päivä enemmän ja enemmän etusijaa tälle lääkkeelle. Lukuisten arvostelujen perusteella lääkkeen avulla voit lisätä korkealaatuista lihasmassaa ja parantaa fyysistä kuntoa huomattavasti. Pääsykurssin lopussa on ehdottomasti suoritettava PCT, tätä varten on parempi ottaa Clomid.
Keskimäärin annos voi vaihdella 30 mg:sta 40 mg:aan. Yksittäisissä tapauksissa jotkut saavat ottaa lääkettä 60 mg:n annoksena. Kokeneet urheilijat voivat käyttää Turinabolia tehostamaan vaikutusta yhdessä muiden steroidien kanssa.

Sivuvaikutukset

Noudattamalla asiantuntijan annostusta koskevia suosituksia, mahdolliset sivuvaikutukset voidaan minimoida. Turinabol vaimentaa vain kohtalaisesti elimistön luonnollista testosteronin tuotantoa, ja tablettien myrkyllinen vaikutus maksaan on vähäinen, jos niitä ei käytetä liikaa.

Arvostelut

Toisin kuin testosteroni, jos vertaamme lääkettä Methandienonen kanssa, niin osta turinabolilla on alhaisempi anabolinen aktiivisuus ja se on tasapainoisempi, mitä harvoin kulutetaan yksin, Turinabol toimii hyvin ilman ylimääräisiä AAS-yhdisteitä. Jopa aloittelijat käyttävät sitä, koska se osoittaa harvoin sivuvaikutuksia eikä vahingoita kehoa kohtuullisilla annoksilla. Ainoa asia on, että lääke ilmestyi suhteellisen äskettäin maailmanmarkkinoiden laajuudessa, ja se on erittäin harvinainen urheilufarmakologian verkkokaupoissa. Verkkokauppamme tarjoaa kuitenkin asiakkailleen mahdollisuuden ostaa alkuperäistä Turinabola Dragon Pharmasta kohtuulliseen hintaan.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turanabol”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.