Anavar 10

61.20

Compare
Tuotetunnus (SKU): 767 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

ANAVAR 10

Suosittu lääkeyhtiö Dragon Pharma tarjoaa maailmalle steroidiaan Anavarin. Sen tärkein vaikuttava aine on oksandroloni, ja se kehitettiin alun perin käytettäväksi lääketieteessä. Sitä käytettiin regeneratiivisessa terapiassa palovammojen ja vammojen hoitoon. Alhaisen myrkyllisyytensä ja turvallisuutensa ansiosta sitä käytettiin myöhemmin urheilussa. Sen positiivinen vaikutus ja vaarattomuus keholle teki Oxandrolonesta erittäin suositun erilaisten urheilijoiden keskuudessa.

Edut ja ainutlaatuiset ominaisuudet

Aktiivisen aineosan ansiosta osta anavar on tunnustettu yhdeksi turvallisimmista steroideista. Lääke ei aiheuta progestogeenista ja estrogeenista aktiivisuutta. Sillä on lähes välitön vaikutus. Saadakseen siitä kaiken irti, urheilijalla tulee olla jo lihaksia ja minimaalinen rasvakerros.
Tässä ovat lääkkeen tärkeimmät ominaisuudet:
• Muodostaa kauniin lihaksisen määritelmän;
• Auttaa pääsemään eroon ei-toivotusta rasvasta;
• Lisää voimaa ja kestävyyttä;
• Stimuloi kasvuhormonin tuotantoa;
• Estää aromatisaatiota.
Lääke ei ole maksatoksinen maksalle ja sitä voivat käyttää myös urheilijat, joilla on ruoansulatushäiriöitä.

Käyttö

On suositeltavaa aloittaa lääkkeen ottaminen pieninä annoksina. Aloita kurssi 10-20 mg:n vähimmäisannoksella ja nosta sitä vähitellen 40 mg:aan päivässä. Suurin sallittu päiväannos on 80 mg, mutta se on jaettava kolmeen osaan. Kurssin kesto on 5-6 viikkoa. Sen päätyttyä tarvitaan kurssin jälkeistä hoitoa. Ei ole välttämätöntä, mutta toivottavaa minimoida negatiivinen vaikutus.
Naiset voivat käyttää steroideja. Annostus on kuitenkin paljon pienempi. On suositeltavaa ottaa enintään 10 mg päivässä.

Sivuvaikutukset

Anavar on turvallinen anabolinen lääke. Sivuvaikutuksia voi kuitenkin esiintyä, jos annostus ja annon kesto eivät ole oikeat. Nämä sisältävät:
• Huimaus;
• Pahoinvointi;
• Libidon lasku.

Ennen steroidikurssia sinun on neuvoteltava urheilulääkärin kanssa, jotta voit sulkea pois lääkkeen haitalliset vaikutukset, jotka johtuvat yleiskunnostasi tai yliherkkyydestäsi komponenteille. Sinun tulee myös seurata kuntoasi tarkasti kurssin aikana.

Yhdistelmät muiden valmisteiden kanssa

Alhaisen toksisuuden vuoksi Anavaria voidaan käyttää yhdessä erilaisten steroidien kanssa. Hyvä vaikutus lihasten rakentamiseen voidaan saavuttaa yhdessä Winstrol tai Trenbolone kanssa. Voiman ja kestävyyden lisäämiseksi testosteronia käytetään kurssilla perussteroidina vähentämään luonnollisia hormonihäiriöitä.

Palaute/h2>

Anavar edistää rasvakerroksen polttamista ja auttaa luomaan kauniin määritelmän samalla kun se on turvallinen keholle. Tästä syystä naiset voivat käyttää steroidia. Sitä voidaan myös yhdistää muiden AAS-lääkkeiden kanssa.

Verkkokaupastamme voit ostaa steroideja ja muita lääketuotteita Suomessa. Mutta jos olet Yhdysvalloista, tarjoamme sinulle Anavarin ostamisen verkossa luotettavalta yhdysvaltalaiselta palveluntarjoajaltamme. Tarvittaessa konsulttimme suosittelevat oikeaa tuotetta ja opastavat sinulle annokset ja lääkkeen ottamisen kesto. He voivat jopa neuvoa sinua parhaan ruokavalion ja harjoitusohjelman valinnassa.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Anavar 10”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *