Turinabol 10

58.40

Compare
Tuotetunnus (SKU): 561 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

TURINABOL

Intialaisen Alpha Pharman valmistaman oraalisen steroidin Turinabolin ominaisuudet muistuttavat jossain määrin Dianabolia. Itse asiassa nämä lääkkeet eroavat rakenteen ehdottomasta samankaltaisuudesta, ainoa ero niiden välillä on ylimääräisen klooriatomin läsnäolo Turinabolin koostumuksessa. Tämän steroidin aktiiviset komponentit ovat erinomaisia ​​lisäämään paitsi voimaa, myös tehokkaita nopeuttamaan lihasten kasvua.

Tehosteet

Turinabol-kurssin avulla urheilija voi hitaasti mutta varmasti parantaa lihasten määrittelyä sekä lisätä kestävyyttä ja fyysistä kuntoa. Samaan aikaan urheilijan ei tarvitse pelätä rollback-ilmiötä, koska radan lopussa se on minimaalinen. Vertaamalla myös Dianabolista ja Turinabolista saatua vaikutusta, voimme päätellä, että jälkimmäisen avulla voit saada puhdasta lihasmassaa ilman nesteen kertymistä.

Tämän lääkkeen ottamisen vaikutus on erityisen tärkeä urheilijoille, joille on kiinnitettävä suurta huomiota määritelmään eikä painonnousuun. Lääkkeen aktiiviset komponentit, jotka otetaan pieninä annoksina, voivat lisätä kestävyyden ja aktiivisuuden indikaattoreita pitäen samalla urheilijan painon samalla tasolla.

Kuinka ottaa Turinabol

Asiantuntijat suosittelevat lääkkeen ottamista 20–40 mg:n annoksena joka päivä. Samanaikaisesti paremman tehokkuuden saavuttamiseksi ja sivuvaikutusten minimoimiseksi kokeneet urheilijat neuvovat jakamaan päivittäisen annoksen useisiin vaiheisiin. Joissakin tilanteissa asiantuntijat voivat suositella tämän lääkkeen ottamista annoksella 100 mg – 150 mg päivässä, mutta aloittelijalle tällainen vastaanotto voi aiheuttaa vakavia ja joskus peruuttamattomia sivuvaikutuksia.

Kokeneet urheilijat huomauttavat, että on parasta ottaa se aterian jälkeen. Vaikka monet asiantuntijat väittävät, että tämän lääkkeen suurin vaikutus voidaan saavuttaa ottamalla se aterioiden välillä. Älä unohda, että Turinabol on yksi lyhytvaikutteisista steroideista. Tältä osin on syytä ottaa tämä lääke noin 3-4 kertaa päivässä, annosten välillä 6-8 tuntia.

Yhdistelmät muiden lääkkeiden kanssa

Universaalin koostumuksensa ansiosta Turinabol voidaan yhdistää täydellisesti muiden urheilufarmakologian lääkkeiden kanssa. Tässä tapauksessa asiantuntijan on kuitenkin otettava huomioon urheilijan kehon yksilölliset ominaisuudet ja hänen tavoitteensa.

Kuivaukseen suunnitelluilla kursseilla on parasta käyttää Turinabolia yhdessä Stanozololin kanssa, lähinnä lihasten määrittelyn ja laadun parantamiseksi. Yksinkursseilla Turinabol antaa urheilijalle mahdollisuuden saada noin 5 kg lihasmassaa.

Haittavaikutukset

Jos asiantuntijan annostusta ja syklin pituutta koskevia suosituksia noudatetaan, mahdolliset sivuvaikutukset ovat minimaaliset. Turinabol vaimentaa vain kohtalaisesti elimistön luonnollista testosteronin tuotantoa, ja tablettien myrkyllinen vaikutus maksaan on vähäinen, jos niitä ei käytetä liikaa.

Arvostelut

Koska tämä steroidi on melko tehokas ja sillä ei käytännössä ole sivuvaikutuksia, se löytyy paitsi kokeneen myös aloittelevan kehonrakentajan arsenaalista. Tämän lääkkeen ainoa haittapuoli on sen melko korkea hinta, joka voidaan perustella vain sen korkealla tehokkuudella ja merkityksettömällä testosteronin luonnollisen synteesin tukahduttamisella verrattuna muihin samantyyppisiin steroideihin.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turinabol 10”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *