Testocyp injektiopullo

60.30

Compare
Tuotetunnus (SKU): 578 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Alpha Pharman Testosterone Cypionate on maailmankuulu injektoitava steroidi, jonka puoliintumisaika on pitkä, 16 päivää. Pitkän puoliintumisajan ansiosta tämä steroidi antaa urheilijalle mahdollisuuden saada hyviä tuloksia koko syklin ajan. Vereen tunkeutuessaan Testosterone Cypionate -tuotteen aktiiviset komponentit alkavat toimia aktiivisesti kahden päivän kuluessa säilyttäen positiivisen vaikutuksen kahden viikon ajan. Siten lääke antaa urheilijalle mahdollisuuden saada erinomaisia ​​tuloksia sekä lihaskasvun kiihdyttämisessä että vahvuuden indikaattoreiden lisäämisessä.

Lääkkeen ominaisuudet ja vaikutukset

Ottaen huomioon, että testosteronilla on kyky muuttua helposti estrogeeneiksi, rekrytoidut lihakset sisältävät joka tapauksessa jopa 30 % nestettä, joka poistuu nopeasti elimistöstä kierron jälkeen tavalla tai toisella. Mutta lukuisten arvostelujen perusteella steroidi, jonka tehtävänä on luoda hyvät lihakset, tekee hyvää työtä.
Huolimatta siitä, että lääke on kohtuuhintaisessa hintaluokassa, sillä on poikkeuksellisia vaikutuksia ja se antaa urheilijalle mahdollisuuden saavuttaa seuraavat:
• Nopeutettu lihaskasvu;
• Vahvuusindikaattoreiden kasvu;
• Nivelkivun poistaminen;
• Vaikuttaa regeneraatioprosesseihin;
• Lisää kestävyyttä ja stimuloi urheilijaa harjoittelemaan;
• Edistää punasolujen tuotantoa;
• Lisää seksihalua.

Kuinka käyttää Testosterone Cypionatea

Viikoittainen steroidiannos vaihtelee 250 mg:sta 500 mg:aan. Lääkettä ruiskutetaan enintään kahdesti viikossa, pääasiassa pakaraan. Keskimäärin Cypionate-sykli voi kestää jopa 10 viikkoa. Melko usein lääkettä voidaan käyttää pidempikestoisilla kursseilla (13 viikkoa), mutta kokeneet urheilijat. Jakson jälkeinen hoito on parasta tehdä 2-3 viikkoa kurssin päättymisen jälkeen.

Sivuvaikutukset

Ennen kuin ostat Testosterone Cypionatea, älä unohda, että sillä on riittävän korkea androgeeninen aktiivisuus, mikä voi aiheuttaa gynekomastiaa. Tämä sivuvaikutus ilmenee turvotuksena tai arkuusna nännin alueella. Tällaisten haittavaikutusten estämiseksi tai minimoimiseksi asiantuntijat suosittelevat Clomidin ottamista. Tämä antiestrogeeni minimoi estrogeenien vaikutukset, minkä seurauksena korkean androgeenisen aktiivisuuden omaavien lääkkeiden vaikutus vähenee. Joissakin tapauksissa on suositeltavaa ottaa aromataasisalpaajia.
Verkkokauppamme tarjoaa mitä tahansa yllä luetelluista lääkkeistä, mukaan lukien Alpha Pharman Testosterone Cypionate, myyntiin kohtuulliseen hintaan.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Testocyp injektiopullo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *