Testo-Enan-10

53.90

Compare
Tuotetunnus (SKU): 535 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

TESTO-ENAN-10

Urheilijat käyttävät Maxtreme Pharma Testosterone Enanthatea harjoitustulosten parantamiseen. Vaikuttava aine luonnollisen testosteroniesterin muodossa ilmestyi viime vuosisadalla. Sitä käytettiin alun perin lääketieteellisiin tarkoituksiin, nuorten fyysisen kehityksen viivästymisen ja naisten syövän hoitoon.

Positiiviset vaikutukset kehoon

Lääke on yksi tehokkaimmista anabolisista steroideista. Pitkän sivuketjunsa ansiosta enantaattiesterillä on pitkäkestoinen vaikutus kehoon. Se on aktiivinen noin 2 viikkoa. Tämän ominaisuuden avulla on helppo hallita sen sisältöä veressä.
Testosteroni Enanthate on helposti saatavilla oleva aine, jota ei ole vaikea hankkia ja käyttää henkilökohtaiseen harjoitteluun tai ammattikilpailuun valmistautumiseen.
Lääkkeen tärkeimmät ominaisuudet ovat:
* Merkittävä lihasmassan kasvu
* Lisää voimaa ja kestävyyttä
* Nopea palautuminen harjoituksen jälkeen
* Parantunut ruokahalu
* Lisääntynyt seksuaalinen aktiivisuus
* Lisääntynyt luiden ja nivelten vahvuus

Lääkkeen käyttötavat

Kaikki urheilulääkkeet, joissa vaikuttava aine on Testosteroni Enanthate, valmistetaan injektioina. Hormonin pitoisuuden ylläpitämiseksi kehossa on tarpeen suorittaa injektiot vain kerran viikossa. Aineen annostus voi vaihdella urheilijan fysiologisen tilan ja kunnon mukaan. Aloittelijoille on parasta aloittaa pienillä annoksilla, kuten 250 mg viikossa. Kokeneet urheilijat käyttävät suuria annoksia aina 750 mg asti.
Joissakin tapauksissa annosta voidaan suurentaa. Suurella kokemuksella anabolisten steroidien käytöstä urheilijat voivat pistää 1000-2000mg lääkettä viikossa. Mutta tämä on pikemminkin poikkeus.
Kurssin kesto määräytyy myös yksilöllisesti. Se valitaan yleensä vaadittujen harjoittelutavoitteiden mukaan. Kurssin kesto voi olla 1-3 kuukautta.

Yhdistelmä muiden lääkkeiden kanssa

Testosteroni Enanthate yhdistyy hyvin muiden anabolisten steroidien kanssa. Se osoittaa erittäin korkeaa tehokkuutta. Joten joukolle tiheitä, kiinteitä lihaksia, Nandrolone lisätään kurssille. Volyymin kasvattamiseksi ilman lihasten pakollista laatua käytetään yhdistelmää Oxymetholone kanssa.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Kaikilla steroideilla voi olla sivuvaikutuksia. Useimmat sivuvaikutukset liittyvät kuitenkin lääkkeen väärään käyttöön. Yliannostukset ja kurssin keston ylittäminen voivat aiheuttaa kielteisiä vaikutuksia. Tärkeimmät negatiiviset vaikutukset ovat:
* Ylimääräisen nesteen kertyminen elimistöön
* Tiettyjen kehon osien turvotus
* Gynekomastia
* Äänenmuutos
* Kaljuus
* Lisääntynyt vartalon ja kasvojen karvat
* Akne kasvoissa, selässä ja hartioissa
* Hypertensio
* Kehon luonnollisen testosteronin tuotannon rikkominen
* Rasvainen iho
* Hormonaalinen epätasapaino
Kaikkia näitä vaikutuksia voidaan kuitenkin vähentää. Tätä varten anabolisten steroidien hoitoon tulisi lisätä antiestrogeenejä, jotka vähentävät naishormonien pitoisuutta ja estävät aromatisaatioprosessit. Kurssin päätyttyä on myös tarpeen suorittaa syklin jälkeistä hoitoa lääkkeillä, jotka palauttavat hormonitasapainon normaaliksi.

Arvostelut lääkkeestä

Useimmat urheilijat jättävät positiivisia arvosteluja Maxtremen Testosterone Enanthatesta. Se erottuu edullisista kustannuksistaan ​​ja erinomaisista tuloksista kurssin lopussa. Oikein käytettynä sivuvaikutusten todennäköisyys pienenee.
Voit ostaa tätä steroidia ja muita urheilulääkkeitä verkkokaupastamme. Tarjoamme alkuperäisiä tuotteita nopealla toimituksella. Voit selvittää Testosterone Enanthatea ja mahdollisia kurssiyhdistelmiä koskevia kysymyksiä asiantuntijoidemme kanssa. He voivat auttaa sinua luomaan sinulle täydellisen kurssin.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Testo-Enan-10”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.