Winstrol Oral (Stanozolol) 50

97.94

Compare
Tuotetunnus (SKU): 701 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

WINSTROL ORAL (STANOZOLOL) 50

Winstrol on Stanozolol-aineen suullinen muoto. Yksi monista asioista, joita kehonrakentajat ja urheilijat rakastavat tässä lääkkeessä, on se, että se ei pidätä vettä, koska se ei aromatisoi. Se ei myöskään tukahduta testosteronia yhtä paljon kuin muut lääkkeet, kuten Dianabol.
Winstrol tarjoaa käyttäjilleen laadukkaan vähärasvaisen lihasmassan lisääntymisen. Yksinkurssin aikana voit kasvattaa lihaksia jopa 5-7 kg, mutta vain jos tämä on ensimmäinen kurssisi. Pelkästään Winstrol ei riitä edistymiseen, vaan sinun on lisättävä ruiskeena steroideja. Winstrol toimii hyvin kaikkien ruiskeena otettavien steroidien kanssa.
Varastossamme on aina vain alkuperäisiä Winstrol-tuotteita. Voit tarkistaa kunkin tuotteen aitouden käyttämällä ainutlaatuista koodia erityisellä sivulla, joka löytyy Dragon Pharma -verkkosivustolta.
Kehonrakentajien mukaan Winstrol on ihanteellinen kuivauskursseihin. Itse lääkkeellä ei ole rasvaa polttavia ominaisuuksia, mutta se ei pidätä vettä ja tämä riittää jo kuivumiseen.

Winstrol yksityiskohtaisesti

Jokainen kokenut urheilija tietää, että suurilla lihasvolyymeilla ei ole mitään merkitystä, jos sinulla on myös korkea rasvaprosentti kehossa. Tiukka lihaksisto on houkuttelevampi, joten sen seurauksena ”kuivauksen” käsite on olennainen osa kehonrakennusta, ja tämä on tietysti täysin farmakologian käytön ansiota. Urheilijat etsivät huumeita paitsi suurelle lihakselle, myös kuivaukselle. Juuri tässä tulee esiin suosittu anabolinen steroidi Winstrol tunnetulta Dragon Pharmalta.
Kemiallisesti tämä on dihydrotestosteronijohdannainen. Tästä huolimatta lääkkeen androgeeniaktiivisuus on hyvin alhainen, minkä seurauksena naiset ovat usein käytössä tason urheilijoina. Winstrol voi hieman lisätä kehon painoa, mutta kaikki sen ominaisuudet ovat ihanteellisia painonpudotukseen ja kuivumiseen.

Winstrol-efektit:

• Ylimääräisen nesteen voimakas valuminen (ei diureetti, ei vaarallinen);
• Antaa lihaksille selkeän määritelmän, erityisesti kardioharjoittelussa;
• Luo ”kovien” lihasten vaikutuksen, joka ilmenee voimaharjoittelun aikana;
• Lisää voimaa ja kestävyyttä;
• Saattaa tehostaa muiden steroidien vaikutuksia;
• Sillä on estrogeenia estävä vaikutus;
• Parantaa verisuonisuutta ja lihasten määrittelyä sopivalla syvyydellä ja erottelulla;
• Se ei muutu naishormoneiksi, minkä seurauksena se ei aiheuta gynekomastiaa tai muita estrogeenisiä sivuvaikutuksia.

Miten Winstrol otetaan?

Yleensä useimmat urheilijat haluavat ostaa Winstrol kuivaamista varten. Tässä tapauksessa voit käyttää Winstrol-kurssia yksin. Ota 50–100 mg päivässä jakamalla ne yhtä suuriin annoksiin 2 kertaa päivässä maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Tällaisen kurssin kesto riippuu halutun tuloksen saavuttamisen nopeudesta. Useimmissa tapauksissa tämä on 6-8 viikkoa. Jos lisäät pari kardiotreeniä ja säädät ravintoasi, huomaat tulokset jo muutamassa viikossa. Voit jatkaa harjoittelua tehotilassa, koska Winstrol lisää dramaattisesti tehoa.

Winstrol voidaan myös yhdistää muihin steroideihin. Yhdistelmälääkkeiden tulee perustua androgeeniin, kuten testosteroniin tai oksimetoloniin. Aloittelijat voivat yhdistää Winstrol Methandienone kanssa. Tällaiset yhdistelmät ovat täydellisesti tasapainossa anabolisen ja androgeenisen indeksin suhteen, minkä seurauksena sivuvaikutusten riski pienenee lähes nollaan. Lisäksi emme saa unohtaa Winstrolin estrogeenista vaikutusta.

Testosteroni ja Winstrol ovat lähes ihanteellisia sekoituksia. Jotkut ihmiset yhdistävät sen dekaan (Nandrolone Decanoate), mutta emme suosittele, että teet tämän, koska tässä tapauksessa Winstrolin anti-estrogeeninen aktiivisuus ei toimi.

Jotkut urheilijat yhdistävät Winstrolin Trenbolonin kanssa kilpailun viimeiseksi rajausväriksi. On syytä huomata, että monet rakastajat ovat omaksuneet tällaisen kokemuksen, ja jos olet kokenut steroidien käyttäjä, voit turvallisesti kokeilla tätä sykliä. Aloitteleville käyttäjille emme kuitenkaan suosittele sitä.

Melko usein Winstrolia käytetään minkä tahansa yhdistelmäkurssin lopussa, erityisesti Turinabolin tai Methandienonen ensimmäisen käytön yhteydessä. Winstrol korvaa ne ja sen lievä vaikutus helpottaa myöhempää PCT:tä.

Winstrolin sivuvaikutukset

Winstrol suurina annoksina voi aiheuttaa nivelsiteiden kuivumista, mikä puhtaasti voimaharjoittelun (jopa 6 toistoa) taustalla lisää loukkaantumisriskiä. Siksi suosittelemme pysymään kohtuullisissa annoksissa ja harjoittelemaan vähintään 8 toistoa.

Nopea nesteen ja rasvan poistuminen johtaa usein paineongelmiin, tietysti vain tilapäisesti, mutta vaatii totuttelua. Se on muutoin turvallinen steroidi, ja sitä verrataan usein Turinaboliin sen lievyyden vuoksi.

PCT Winstrolin jälkeen

Jakson jälkeinen hoito alkaa 2-3 päivää viimeisen Winstrol-pillerin käytön jälkeen. Tavallinen Winstrol PCT sisältää klomidia tai tamoksifeenia ja kestää 10-14 päivää. Jotkut urheilijat ostavat myös gonadotropiinia kurssin loppuun nopeuttaakseen palautumista.

Jos päätät käyttää Provironia, käytä sitä vain kurssin aikana. Se ei sovellu PCT:hen Winstrol-kurssin jälkeen androgeenisen toiminnan vuoksi.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Winstrol Oral (Stanozolol) 50”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.