Astralean

23.50

Compare
Tuotetunnus (SKU): 567 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

ASTRALEAN

Alpha Pharman klenbuterolitabletit ovat suosittuja lääkkeitä käytettäväksi missä tahansa kuntoilumuodossa. Vaikuttavaa ainetta, klenbuterolihydrokloridia, käytetään säännöllisesti lääketieteessä hengitysvaikeuksista, kuten astmasta, kärsivien ihmisten hoitoon. Tämä johtuu siitä, että steroidin sijaan se on sympatomimeettinen amiini, joka toimii keuhkoputkia laajentavana aineena (se laajentaa keuhkoja ja hengitysteitä hengityksen helpottamiseksi). Klenbuteroli on kuitenkin löytänyt suosionsa kuntoilussa hieman eri syystä.

Klenbuterolin vaikutukset

Muut kuin sen kyky auttaa hengityselimiä toimimaan paremmin, klenbuterolilla on toinen vaikutus ihmiskehoon, jota arvostavat ne, jotka ovat osaksi heidän kuntoaan. Klenbuterolitabletit voivat myös lisätä käyttäjän aineenvaihduntaa, mikä puolestaan ​​​​polttaa tehokkaasti rasvaa kehossa. Sen on myös sanottu lisäävän hieman lihasmassaa.
Kehonrakentajat käyttävät klenbuterolia ennen kilpailuja poistaakseen ylimääräisen rasvan kehostaan, jotta heidän lihaksensa näyttävät tiukemmilta ja selvemmiltä. Painonpudotuslääkettä käyttävät myös säännölliset kuntoilijat, mukaan lukien naiset, ruokavalion ohella kehon rasvan vähentämiseksi urheilullisemman fysikaalin saavuttamiseksi.

Käyttösäännöt

Klenbuterolia tulee käyttää käyttösuositusten mukaisesti lääkkeen maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi ja negatiivisten vaikutusten välttämiseksi. Yleisesti käytetty saantijärjestelmä varmistaa, että klenbuteroli ei ala menemään tehottomaksi, koska keho tottuu lääkkeeseen. Tästä syystä käyttöaika on enintään 2 viikkoa.
Puolet tabletista (20 mikrogrammaa) lääkettä tulee ottaa päivänä 1, 40 mikrogrammaa (1 tabletti) päivänä 2, 60 mikrogrammaa päivänä 3 ja niin edelleen… kunnes saavutat enimmäisvuorokausiannoksen 120 mikrogrammaa miehillä tai enintään 100 mikrogrammaa naisille. Vuorokausiannoksen tulee laskea syklin loppua kohti samalla tavalla (…60mcg päivänä 12, 40mcg päivänä 13, 20mcg päivänä 14). Sitten tulisi pitää 2 viikon tauko ennen klenbuterolin käytön toistamista.
Ketotifeenia voidaan käyttää yhdessä klenbuterolin kanssa lääkkeen tehokkuuden lisäämiseksi. 2-viikkoisen kurssin aikana Ketotifenia voidaan käyttää 1 mg ensimmäisenä ja viimeisenä 3 päivänä ja 2 mg päivässä kurssin keskiosassa.

Sivuvaikutukset

Klenbuterolin käytön yleisimmät sivuvaikutukset ovat pulssin nousu ja tiettyjen kehon osien vapina. Ketotifeenin yhdistelmähoito voi kuitenkin auttaa vähentämään näiden vaikutusten ilmenemistä.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Astralean”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *