Deca 500

93.80

Compare
Tuotetunnus (SKU): 750 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

DECA 500

Deca on steroidi, jota valmistetaan eri nimillä, sitä kutsutaan nimellä Deca-Durabolin, Deca-Durabol, Nandrolone Decanoate ja muut. Tässä tapauksessa harkitsemme Dragon Pharma -nimisen lääkeyhtiön Deca 500 -nimellä myymää lääkettä. Sen hinta on alhaisempi kuin muiden steroidien. Decan etuna on, että se on pakattu 10 ml:n injektiopulloihin, jotka on helppo avata, mikä tekee siitä käytännöllisen. Pullo ei halkeile käsissäsi eikä vuoda yli. Tämä seikka kirkastaa sitä koskevia arvosteluja entisestään, Deca on laajalle levinnyt Suomessa, sen hinta-laatusuhteen on arvioinut yli 80 % urheilijoista ympäri maailmaa. Toinen Decan merkittävä etu arvostelujen perusteella on se, että kurssi sen kanssa on yksi turvallisimmista, koska 500 mg Nandrolone Decanoatea löytyy 1 ml:sta nestettä – tämä eliminoi paiseiden, tiivisteiden ja kivun esiintymisen.

Deca on laajalti käytetty anabolinen steroidi lihasten kasvattamiseen kehonrakennuksessa ja voimaurheilussa.

Sitä myydään injektiopullotina lihaksensisäiseen injektioon. Deca on vakiolääke, mutta sen vaikutus tarjoaa valtavan lihasmassan kasvun ja tehoindikaattoreiden kasvun. Nandroloni on monien urheilijoiden suosikkilääke, sillä on vahvoja anabolisia ominaisuuksia ja suhteellisen heikkoja androgeenisiä ominaisuuksia.

Vaikutus ja toiminta

Decaa käyttävät urheilijat kaikkialla maailmassa. Ensinnäkin, voit kasvattaa perusjaksolla lihasmassaa jopa 10 kg kurssia kohden edellyttäen, että otat mukaan oikeanlaisen ravinnon ja harjoittelun. Sillä on monia etuja, se ei ole myrkyllinen maksalle, se lisää proteiinisynteesiä, ja siksi lihaskuidut pystyvät lisäämään kasvuaan merkittävästi. Se vähentää kortisolin määrää, lisää aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa kehossa ja lisää myös seksuaalista halua miehillä ja naisilla. Deka-Durabolinilla on positiivinen vaikutus luonnolliseen testosteronin tuotantoon, vaikka sillä ei ole juurikaan tekemistä itse testosteronin kanssa. Jotkut Deca-Durabolinia käyttävät urheilijat raportoivat, että nivelkipu häviää, lihakset vahvistuvat ja dynaamisemmat.

Milloin se alkaa toimia?

Kun käytät Nandrolone Decanoatea kurssilla, sinun on tiedettävä, että aine vaikuttaa lihassoluissa hyvin hitaasti. Vaikutus lisääntyy vähitellen, kolmen päivän kuluttua se tulee voimaan ja saavuttaa maksiminsa vasta 7. päivänä ja tämä vaikutus kestää vähintään kolme viikkoa. Siksi älä odota nopeita tuloksia, havaittavissa oleva vaikutus on vasta parissa viikossa.

Kurssi ja annostus

Optimaalinen Deca-Durabolin-annos vaihtelee 200-400 mg viikossa. Pitkän, 15 päivän puoliintumisajan vuoksi Nandrolone Decanoate voidaan pistää kerran viikossa. Optimaalinen annos naisille on 25-50 mg viikossa. Kurssin kesto ei saa ylittää 12 viikkoa uusille Nandrolone Decanoate -käyttäjille.

Deca yhdistetään onnistuneesti monien anabolisten steroidien kanssa. Kuivan massan aikana hyvä yhdistelmä koostuu Nandrolonista, Winstrolista, Anavarista ja Masteronista. Lihasmassan kasvattamisen aikana Deca-Durabolin toimii erittäin hyvin Testosterone Enanthate ja Dianabol kanssa, tämä on klassinen yhdistelmä suuren lihasmassan rakentamiseen. Älä käytä Decaa muiden progestogeenien, kuten Trenbolonin ja Oxymetholone kanssa.

Sivuvaikutukset

Kun Decaa käytetään suurina annoksina tai pitkän ajan kuluessa, seuraavia sivuvaikutuksia voi esiintyä: pahoinvointi, oksentelu, kolestaasi, keltaisuus, akne ja lievä hirsutismi. Kaikki nämä negatiiviset vaikutukset kuitenkin häviävät, kun lopetat lääkkeen käytön. Toinen tapa vähentää kurssin sivuvaikutuksia on suorittaa asianmukainen PCT, kun steroidihoito on valmis. Sekä Clomidia että Cabergolinea tulisi käyttää tähän. Huomaa, että tamoksifeenia ei tule käyttää PCT:hen Nandrolone Decanoate -syklin jälkeen, koska se on tehoton.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Deca 500”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *