Maxi-Fen-20

52.30

Compare
Tuotetunnus (SKU): 521 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tämä lääke on valmistaja Maxtreme Pharmalta ja sisältää vaikuttavaa ainetta tamoksifeenisitraattia, joka tunnetaan yleisesti nimellä Nolvadex. Sitä käytetään steroidisyklin jälkeen toimimaan aromataasin estäjänä anabolisten steroidien sivuvaikutusten vähentämiseksi.

Tehosteet

Pääasiallinen vaikuttava aine, tamoksifeeni, toimii estrogeenireseptorin salpaajana, joka lievittää aromataasioireita. Siten lääke estää aromatisointiprosessien esiintymisen. Pillereitä voi vähentää negatiiviset vaikutukset olemattomaksi.
Yksittäisistä parametreista riippuen lääkkeellä voi olla erilainen vaikutus. Tärkeimpiä annon aikana havaittuja vaikutuksia ovat seuraavat:
* Estrogeenipitoisuuden lasku.
* Luiden ja nivelten lujuuden parantaminen. Positiiviset vaikutukset immuniteettiin.
* Rasvaa polttava vaikutus. Ihonalaisen rasvakerroksen poistaminen.

Antotavat

Tamoksifeenia käytetään yksittäisinä annoksina. Ne määräytyvät käyttäjän fysiologisen tilan ja hänen asetettujen harjoitustavoitteiden mukaan. Estrogeenipitoisuuden nousun estämiseksi käytetään standardiannosta 10 mg päivässä. Jo ennestään korkeiden estrogeenitasojen vähentämiseksi määrätään 15-20 mg:n päiväannos.
Pillereitä suositellaan otettavaksi päivän aikana aterioiden yhteydessä. Et voi pureskella tai juoda niitä alkoholin kanssa. Käyttöjakson kesto voi olla jopa 3 viikkoa.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Ennen kuin aloitat Tamoxifenin käytön, sinun on neuvoteltava urheiluasiantuntijan kanssa. Kurssin aikana on välttämätöntä noudattaa tiukasti lääkkeiden annostusta ja kestoa. Jos ohjeita rikotaan tai komponentteja ei siedä, seuraavia sivuvaikutuksia voidaan havaita:
* Selkäkipu;
* Ylimääräisen nesteen kertyminen kehoon;
* Lisääntynyt aggressio;
* unettomuus;
* Päänsärky;
* Tarpeeton ahdistus.
Jos jokin näistä vaikutuksista ilmenee tai jos tunnet epämukavuutta ja heikkoutta, ota välittömästi yhteys lääkäriin.

Tamoksifeeni arvostelut

Urheilijat panevat merkille lääkkeen positiiviset ominaisuudet ja negatiivisten vaikutusten minimaalisen todennäköisyyden. Se on tarkoitettu ihmisille, joilla on luonnollinen estrogeenin nousu, sekä urheilijoille, jotka käyttävät raskaita anabolisia steroideja.

On erittäin tärkeää noudattaa tiukasti harjoitusohjelmaasi ja ruokavaliotasi. Vain tässä tapauksessa lääkkeet osoittavat oikean vaikutuksen. Kun lisäät tämän aineen steroidikurssiisi, harjoituksistasi tulee tuottavampia.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maxi-Fen-20”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *