Clen-Max

39.90

Compare
Tuotetunnus (SKU): 519 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Klenbuteroli 40mcg 100 pillereitä

Klenbuteroli, joka tunnetaan myös nimellä ”Clen”, on lääke, jota ei voida sivuuttaa. Sen ensimmäinen hyödyllinen ominaisuus on sen antikatabolinen vaikutus, eli se estää lihaskudoksia tuhoutumasta, koska se käyttää sitä polttoaineen lähteenä intensiivisessä harjoituksessa. Tässä suhteessa klenbuterolia tulisi käyttää steroidijaksojen jälkeen, jotta voidaan säilyttää suurempi määrä lisääntynyt lihasmassaa ja vahvuusindikaattoreita, mutta Cleniä käytetään myös steroidisyklin aikana auttamaan ja pudottamaan ylimääräisiä painokiloja. Tämä toinen plus tulee sen kyvystä edistää rasvanpolttoa nostamalla hieman kehon lämpötilaa, jotta se voi alkaa polttaa rasvaa heti kun astut kuntosalille.

Kolmas on kyky ostaa klenbuterolia laajentaa keuhkoputkia keuhkoissa, mikä aiheuttaa vaikutuksen, joka voi helpottaa urheilijan hengittämistä. Harjoittelun aikana tämä on hyvin havaittavissa ja kestävyys lisääntyy veren suuremman happisaturaatiotason vuoksi. Laajentamalla keuhkoputkia urheilijat voivat työskennellä paljon kovemmin paljon pidempään ja heidän kestävyytensä lisääntyy voimakkaasti. Klenbuteroli on erittäin suosittu huume kilpailua edeltävässä harjoittelussa, kun on tarpeen polttaa ylimääräistä rasvaa ja vettä kehosta.

Klenbuteroli ei ole periaatteessa huono rasvanpolttaja. Ja jos yhdistät sen kilpirauhashormonin (T3 – sytomed), kasvuhormonien ja leikkaamiseen tarkoitettujen steroidien kanssa, niin rasvanpolton vaikutus osoittautuu enemmän kuin hämmästyttäväksi. Myös klenbuteroli tehostaa muiden steroidien vaikutusta nopeuttamalla proteiinien aineenvaihduntaa. Klenbuteroli ei ole steroidilääke, joten yleisiä sivuvaikutuksia on vähän tai ei ollenkaan. Ei vain miehet, vaan myös naiset voivat ostaa klenbuterolia ja alkaa käyttää sitä harjoitusohjelmissaan. Sen hinta on melko alhainen, eikä sitä ole Suomessa kielletty urheilukäyttöön. Voit ostaa tämän fantastisen aineen verkkosteroidikaupastamme ja alkaa tuntea sen upeat vaikutukset.

Klenbuterolisykli (annostus ja anto)

Klenbuterolin kurssin kesto on 2 viikkoa, sitten kehittyy lääkkeen toleranssi (reseptoritoleranssi) ja lääkkeen teho vähenee. Tämän kahden viikon syklin jälkeen sinun on pidettävä kahden viikon tauko, ennen kuin voit toistaa kurssin uudelleen. Kahden viikon kurssi näyttää tältä, jokainen annos otetaan kerran päivässä, mieluiten 1 tunti ennen harjoittelua:
• Päivä 1: 20 mikrogrammaa
• Päivä 2: 40 mikrogrammaa
• Päivä 3: 60 mikrogrammaa
• Päivä 4: 80 mikrogrammaa
• Päivä 5: 100 mikrogrammaa
• Päivät 6–12: 120 mikrogrammaa
• Päivä 13: 80 mikrogrammaa
• Päivä 14: 40 mikrogrammaa
Kun olet suorittanut tämän kahden viikon kurssin, pidetään kahden viikon tauko. Tämän lepoajan jälkeen voit toistaa saman kurssin ja tätä voidaan tehdä päälle ja pois 12 viikon ajan. Tämän kolmen kuukauden jakson jälkeen on suositeltavaa ottaa hetki pois klenbuterolin käytöstä, mutta onneksi siihen mennessä sinulla on hämmästyttävän näköinen vartalo.
Optimaalinen aika klenbuterolin ottamiseen myyntiin joillekin urheilijoille on aamu (jotta ei aiheutettaisi unettomuutta ja unettomuutta, myös lääkkeen tehokkuus on suurempi aamulla). Tämä on loistava menetelmä, jos harjoittelusi ovat aamulla, mutta jos harjoittelet vasta iltaan, useimmat urheilijat pitävät klenbuterolia tehokkaampana ennen kuin he menevät kuntosalille. Kun annos kasvaa, voit aloittaa tämän aineen käytön kahdessa annoksessa, kerran aamulla ja kerran iltapäivällä (mieluiten ennen harjoitteluasi). Annosvalikoima on melko laaja. Jotkut urheilijat ottavat jopa 240-280 mcg päivässä, mikä vastaa 6-7 lääketablettia, mutta tämä on kokeneille ja edistyneemmille urheilijoille, jotka tuntevat kehonsa ja sietokykynsä tälle lääkkeelle. Klenbuterolin yksinkurssilla on paikka olla, mutta älä odota uskomattomia tuloksia. Klenbuterolin kiertoja käytetään pääasiassa suurissa jaksoissa, jotka sisältävät muita anabolisia aineita, ja kokeneille käyttäjille tarkoitettua Členiä käytetään tehokkaana ”harjoitusta edeltävänä” lääkkeenä, joka auttaa ja murskaa kaiken rasvan ja veden kehosta. urheilijan kestävyyden lisäämiseksi.

Klenbuterolin suositellut annokset yksin käytettynä leikkaamiseen ja painonpudotukseen:

• Miehille: 120-140 mcg päivässä.
• Naisille: 80-100 mikrogrammaa päivässä.

Mahdolliset klenbuterolin sivuvaikutukset

Kun puhutaan klenbuterolin sivuvaikutuksista, ne ovat pääasiassa ennenkuulumattomia, mutta kuten mikä tahansa aine, väärinkäytettynä voi esiintyä sivuvaikutuksia. Tässä on joitain sivuvaikutuksia, jotka sen käyttäjät ovat raportoineet.
• Vapina;
• Hikoilu;
• Unettomuus;
• Ahdistus;
• Sydämentykytys;
• Verenpaineen nousu.
Nämä haittavaikutukset ovat enimmäkseen tilapäisiä ja häviävät lääkkeen käytön lopettamisen jälkeen. Suurin osa tämän lääkkeen käyttäjän sivuvaikutuksista johtuu ylittäneistä annoksista tai tämän aineen käyttämisestä suositeltua pidempään. Kun ostat klenbuterolin ja noudatat näitä ohjeita oikein, mitään näistä sivuvaikutuksista ei pitäisi ilmetä (sinulla ei tietenkään ole intoleranssia tälle aineelle).
Suomi-pohjainen myymälämme tarjoaa lääkelaatuista klenbuterolia myynnissä Suomessa eri annoksina: 20mcg, 40mcg ja 60mcg per pilleri.
Brittiasiakkaamme voivat valita tunnettujen lääkemerkkien kuten Maxtremen, Alpha Pharman ja muiden valmistamien Clen pillereitä.
Kaikki tuotteet ovat tehtaalla suljettuja ja läpäisevät tiukan valvonnan. Emme halua vaarantaa Suomi-asiakkaidemme terveyttä tarjoamalla heille maanalaisia ​​tuotteita (oikeastaan ​​kotitekoisia välilehtiä). Sen sijaan kaikki toimittajamme ovat laillisia ja kuuluisia lääkemerkkejä, joita viranomaiset pitävät laadunvalvonnassa.
Amerikkalaiset vierailijamme voivat ostaa klenbuterolia USA:n steroidiliikkeestä.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Clen-Max”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *