Cypionat 250

58.60

Compare
Tuotetunnus (SKU): 714 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kuvaus

Dragon Pharman Testosterone Cypionate on yksi suosituimmista ruiskeena annettavista steroideista, joita käytetään urheilussa parantamaan fyysistä kuntoa. Lääkkeen tärkein vaikuttava aine on aktiivisuudeltaan ja toiminnaltaan samanlainen kuin testosteroni, hormoni, jota ihmiskeho tuottaa itsenäisesti. Ainoa ero on pitkittynyt vaikutus. Tässä synteettisessä analogissa se alkaa vereen pääsyn jälkeen hajota ja säilyttää aktiivisuuden 2 viikkoa.

Steroidiefektit

Oikein kootun Testosterone Cypionate -syklin avulla voit saavuttaa seuraavat tulokset: 
• Proteiinin tuotantoprosessien stimulointi;
• Lihaskuitujen nopeutunut kasvu;
• Fyysisen kunto- ja aktiivisuusindikaattoreiden nousu;
• Lisääntynyt seksuaalinen aktiivisuus;
• Kivulias tuntemusten vähentäminen nivelsiteissä ja nivelissä;
• Regeneraatioprosessien nopeuttaminen;
• Punasolujen tuotantoprosessien stimulointi;
• Hyvinvoinnin parantaminen.

Käyttösuositukset

Aloittelevat urheilijat ja amatöörit voivat alkaa ottaa Testosterone Cypionatea viikoittaisella annoksella, joka ei ylitä 250-500 mg. Urheilijat, joilla on kokemusta urheilufarmakologian käytöstä, voivat ottaa steroidia jopa 1000 mg:n annoksella. Jakson kesto ei saa olla yli 8-10 viikkoa.

Yhdistelmä

Jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen ottamisesta ilman sivuvaikutuksia, on suositeltavaa käyttää steroidia yhdessä muiden steroidien kanssa. Esimerkiksi painoharjoittelukursseilla monet urheilijat suosivat tämän steroidin yhdistelmää nandrolonin kanssa.
Joissakin tapauksissa on suositeltavaa ottaa aromataasinestäjiä yhdessä Cypionate-valmisteen kanssa.

Sivuvaikutukset

Ottamalla steroidia asiantuntijan suositusten mukaisesti, monet onnistuvat suorittamaan kurssin ilman sivuvaikutuksia. Testosteroni Cypionatelle on kuitenkin ominaista riittävän korkea androgeeninen aktiivisuus, mikä voi aiheuttaa gynekomastiaa. Tämä sivuvaikutus ilmenee turvotuksena tai arkuusna nännin alueella. Tällaisten haittavaikutusten estämiseksi tai minimoimiseksi asiantuntijat suosittelevat antiestrogeenin, kuten Clomidin, ottamista.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cypionat 250”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *