Halotestin

214.60

Varasto loppu

Compare
Tuotetunnus (SKU): 756 Osasto:

Kuvaus

HALOTESTIN

Halotestinia pidetään universaalina steroidina, jota käytetään monissa urheilulajeissa. Lääkkeen pääkomponentti on fluoksimesteroni, joka on testosteronihormonin johdannainen. Tämä selittää vahvan androgeenisen vaikutuksen, joka ei lisää vain kestävyyttä ja voimaa, vaan myös aggression tunnetta. On tärkeää, että Fluoxymesteronin anabolinen vaikutus on merkityksetön. Tämän lääkkeen käyttöä pidetään yleismaailmallisena, koska se soveltuu monenlaisiin urheilulajeihin.
Esimerkiksi voimanostossa nämä pillereitä auttavat nostamaan kestävyys- ja voimaindikaattoreita lisäämättä lihasvolyymiä merkittävästi. Kehonrakentajat käyttävät tätä lääkettä valmistautuessaan kilpailuihin kuivatakseen lihaksia ja piirtääkseen tehokkaasti niiden määritelmää ja verisuonisuutta. Voit myös ostaa Halotestinin kattavaan harjoituskurssiin, jonka tarkoituksena on lisätä lihasten määrittelyä tai kestävyyden tasoa tulevien kilpailujen aattona. On syytä huomata, että lääkkeen hinta on edullinen useimmille kuluttajille. Myymälämme asiakkaille on tämän alkuperäisen ja monipuolisen lääkkeen kätevä toimitus Yhdysvaltoihin.

Fluoksimesteronin hyödylliset ominaisuudet

Halotestiinille on ominaista monia positiivisia ominaisuuksia:
* Kun sitä otetaan, lihakset kyllästyvät aktiivisesti hapella ja hyödyllisillä aineilla, koska lääke stimuloi verenkierron kehittymistä;
* Lihasten tiheys ja kovuus paranevat ja laskimoverkosto tulee näkyvämmäksi;
* Punasolujen lisäämisprosessi ja hemoglobiinin synteesi nopeutuvat, minkä seurauksena lihaksille toimitetaan enemmän happea;
* Vesi ei pysy lihaksissa lyhyemmän puoliintumisajan vuoksi ja harjoituksen aikana lisääntyneet kuormitukset siirtyvät urheilijan kehoon helpommin;
* Lisää kestävyyttä ja aggressiota, mikä muodostaa tahdon ja halun voittaa;
* Lääkkeen rasvaa polttava vaikutus on erittäin voimakas.
Koska tämä aine on suun kautta otettava, monet urheilijat suosivat tätä steroidia, koska he voivat ottaa sen mukanaan minne tahansa, kuluttaa sitä helposti ja hyötyä Halotestinin uskomattomista ominaisuuksista ja tuloksista. Toinen bonus on, että koska tämä steroidi on testosteronin ”suuninen” versio, tämä on yksi harvoista aineista, joita voidaan käyttää ilman, että muita steroideja tarvitaan lisäämään kiertoon ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä varten. Tämä on suunnitelmallisin ja yksinkertaisin tapa pyöräillä suun kautta otettavien steroidien kanssa ja siitä voi olla hyötyä kaikille käyttäjille, aloittelijoista pitkälle edistyneisiin käyttäjiin. Voit ostaa alkuperäisen aineen Halotestin täältä verkkokaupastamme ja alkaa tuntea sen upeat vaikutukset!

Sivuvaikutukset

Tämä lääke voi oikein otettuna antaa käyttäjälle helpotuksen tunteen, koska sivuvaikutuksia ei yleensä havaita. Mutta tästä huolimatta kielteisiä vaikutuksia voi silti esiintyä, pääasiassa huumeiden väärinkäytön tapauksessa. Nämä negatiiviset sivuvaikutukset voivat vaikuttaa: maksaan, vatsaan ja mieshormonien muodostumiseen. Tämän seurauksena talirauhasten toiminta voi lisääntyä, nenäverenvuotoa ja päänsärkyä voi esiintyä.

Kuinka ottaa Halotestin?

Halotestinia ei saa ottaa enempää kuin 20 mg päivässä, paras vaihtoehto on jakaa normaali annos kahteen annokseen ja ottaa nämä kerran aamulla ja kerran illalla. Kurssin kesto ei saa ylittää 6-8 viikkoa maksaan kohdistuvien toksisten vaikutusten vuoksi. Tämän lääkkeen käyttö ei riipu ruoan saannista sen kulutuksen kanssa. Kuten todettiin, jos et ylitä vahvistettua normaaliannosta tai suositeltua syklin kestoa, voit välttää negatiivisten sivuvaikutusten esiintymisen.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Halotestin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.