Trenbolone 100

73.60

Compare
Tuotetunnus (SKU): 710 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

TRENBOLONE 100

Nykyään on kehitetty monia erilaisia ​​harjoituksia lihasmassan kasvattamiseen. Tähän tarkoitukseen on myös erilaisia ​​lääkkeitä, joista yksi on Trenbolone 100 (Trenbolone Acetate) lääkeyhtiöltä Dragon Pharma. Useiden vuosien ajan se on osoittanut tehokkuutensa ja turvallisuutensa ja on saanut monia myönteisiä arvosteluja.

Ominaisuudet ja tehosteet

On loogista olettaa, että ennen steroidin ostamista sinun tulee tutustua sitä luonnehtiviin tärkeimpiin ominaisuuksiin. Lääketieteellisten tietojen mukaan lääke on trenboloniasetaatin johdannainen. Pääasiallinen vapautumismuoto on ruiskeena, ja pääominaisuus on tehokas lihasmassan kasvattaminen.
Sitä suositellaan käytettäväksi vain miehille, ihanteellisesti niille, joille urheilufarmakologia ei ole enää uusi. Oikein käytettynä sen avulla voit kuivata lihaksesi lyhyessä ajassa ja lisätä voimanmittareitasi.
Positiiviset vaikutukset:
* Kyky polttaa ylimääräistä rasvaa;
* Alhainen negatiivinen vaikutus maksasoluihin ja kudoksiin;
* Aromoinnin puute;
* Kyky lisätä libidoa.
Kurssin käytön jälkeen lihasten määrittely ja jäykkyys lisääntyvät, suorituskyky ja kestävyys lisääntyvät.
Nämä ominaisuudet mahdollistavat sen käytön useissa eri lajeissa, alkaen voimanostosta ja päättyen triathloneihin.
Niiden ansiosta lääke on saavuttanut melko laajan suosion. Siksi eivät vain ammattilaiset, vaan myös amatöörit ostavat sitä tänään. Ja tässä on huomautettava, että tämä on steroidi, jonka hinnalle on ominaista hyvä saatavuus.

Miten Tren Acea otetaan

Jokaisella ammattiurheilijalla tai amatöörillä tulee olla hyvä käsitys siitä, että lääkettä tulee käyttää siihen liitettyjen ohjeiden mukaisesti. Ja sen käytön aikana on noudatettava useita yksinkertaisia ​​sääntöjä.
1. Tarkkaile annostusta. Optimaalinen annos on 50-100 mg. Trenboloniasetaattia 100 mg tai 50 mg tulee pistää lihakseen joka toinen päivä. Tämä moninaisuus selittyy sen kyvyllä säilyttää vaikutus pitkään, joka voi kestää jopa 3 päivää.
2. Älä ylitä kurssin kestoa. Tehokkaiden tulosten saavuttamiseksi lihasten kasvun ja kuivumisen muodossa samanaikaisesti vahvuusindikaattoreiden lisäämisellä 6-8 viikon käyttö riittää. Jatkokäyttö on epäkäytännöllistä.
3. Suorita takaisinperintämenettely. On välttämätöntä ymmärtää, että sovelluksen aikana sillä on ylivoimainen vaikutus testosteronin tuotantoon. Siksi injektioiden päätyttyä hoitojakson jälkeinen hoito on suoritettava epäonnistumatta. Se auttaa välttämään tarpeettomia seurauksia ja vahvistamaan tulosta. On parasta käyttää Tamoxifen tai Clomid siihen. Tarvittaessa voit täydentää sitä vitamiineilla (E, A) ja kivennäisaineilla (sinkki).

Yhdistelmät

Parhaan lihaskasvun saavuttamiseksi on parasta ottaa Dragon Pharman Trenbolone Acetate testosteronin ja Methandienonin kanssa. Mutta sinun on tehtävä tämä oikein kiinnittäen huomiota kehon kykyihin ja siedettävyyteen sekä suoraan asetettuihin tehtäviin.
Suuria annoksia käytettäessä suositellaan prolaktiinin tuotannon estäjien (Dostinex) tai vapaata testosteronia lisäävien steroidien (Proviron) samanaikaista käyttöä. Erityistapauksissa voidaan käyttää jopa koriongonadotropiinia (hCG). Kaikki nämä säännöt huomioon ottaen voit turvallisesti odottaa korkeita tuloksia määritellyn, voimakkaan ja kauniin lihaksiston saavuttamisessa ilman grammaakaan ylimääräistä rasvaa.

Haittavaikutukset

Jos trenboloniasetaattisykli suoritetaan oikein yllä olevien neuvojen mukaisesti, negatiivisten vaikutusten tulisi olla minimaalisia. Mahdollisia sivuvaikutuksia ovat kuitenkin kaljuuntuminen, ihon rasvaisuus, näppylät ja akne, seksuaalisen halun väheneminen ja aggressiivisuus.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trenbolone 100”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *