Enanthat 250

58.60

Compare
Tuotetunnus (SKU): 703 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

ENANTHAT 250

Enanthat 250 on lääkeyhtiön Dragon Pharman kauppanimi Testosterone Enanthate. Legendaarinen Testosterone Enanthate on alan tunnetuin anabolinen steroidi, joka lisää kehonrakentajien massiivisia lihaksia ja vahvuuksia! Riippumatta siitä, mitä olet kuullut ja tiedät muista painonnousulääkkeistä, kuten Dianabol, Anadrol jne., jos puhumme lihasten kasvusta ja voimasta, Testosteroni oli ja on tähän päivään asti lääke numero 1.

Vaikutus ja toiminta

Testosteroni Enanthate on pitkävaikutteinen lääke lisätyn Enanthate-esterin ansiosta! Käyttämällä tätä lääkettä urheilijat havaitsevat merkittävän lihasmassan kasvun ja voiman ja tehon lisääntymisen niin lyhyessä ajassa. Enanthatea arvostetaan eri lajeissa, niin voimanostossa kuin kamppailulajeissa, ja se on kiitollisena saanut hyviä arvosteluja urheilijoiden valmentamisessa lajeissa, joissa kestävyys ja aggressiivisuus ovat toivottavia ja kysyttyjä. Lääkkeen vaikutus elimistössä saavutetaan jopa kahdessa tai kolmessa viikossa!

Testosterone Enanthatea käyttäneet urheilijat kirjasivat painonnousua jopa 10 kg maksimimerkin kohdalla ja 15-20 kg nousun voimamittauksissa keskiintensiteetin harjoittelun aikana puolentoista kuukauden kurssin aikana, mikä tekee lääkkeestä erinomaisen valinta minkä tahansa tavoitteesi saavuttamiseksi. Massasta tulee runsas ja täyteläinen, johon liittyy vedenpidätys lihaksissa.

Testosteronilla on monia positiivisia ominaisuuksia, jos et liioittele annoksia, saat unohtumattoman tunteen ilman haittaa terveydelle. Lisäksi oikealla ravinnolla ja kohtuullisella syklillä sivuvaikutukset suljetaan pois.

Jotkut testosteronin enanthatin ottamisen merkittävimmistä vaikutuksista ovat:

*  Tukee luun kasvua
* Alentaa kolesterolitasoja
*  Lisääntynyt proteiinisynteesi
*  Miehillä se edistää toissijaisten seksuaalisten ominaisuuksien muodostumista
* Siittiöiden tuotannon säätely
*  Lisää seksuaalista halua
*  Stimuloi aggressiivista käyttäytymistä
*  Vähentää kipuherkkyyttä
*  Stimuloi ihon talirauhasten toimintaa
*  Stimuloi feromonien vapautumista
*  Hallitsee spatiaalista ajattelua. On todistettu, että naisilla, joilla on alhainen testosteronitaso, on vaikeuksia pysäköidä autonsa.

Kuinka ottaa Testosterone Enanthate

Suositeltu annos on 250-750mg Testosteroni Enanthate viikossa, mutta jotkut voivat nostaa annosta jopa 1000mg. Kaikki yli 500 mg:n annokset on kuitenkin parasta jakaa erillisiin 250 mg:n annoksiin. On suositeltavaa ottaa Clomid ja/tai Gonadotropin jokaisen Testosterone Enanthate -kurssin jälkeen sivuvaikutusten riskin vähentämiseksi.
Suosittelemme injektioiden tekemistä 1-3 kertaa viikossa, koska lääkkeen puoliintumisaika on 5-10 päivää, joten sen toiminnan ylläpitämiseksi sinun on tehtävä injektiot useammin kuin kerran. Yksinkertaisen syklin tulisi kestää 8-10 viikkoa.
Testosteroni on kaikkien anabolisten steroidien isä, joten se toimii menestyksekkäästi yksinsyklissä ja myös yhdessä kaikkien anabolisten steroidien kanssa.

Testosteronienantaatin mahdolliset sivuvaikutukset

Jos annokset ylittyvät voimakkaasti, seuraavat sivuvaikutukset ovat mahdollisia: nesteen kertyminen kehossa, turvotus, hiustenlähtö, akne, gynekomastia, masennus, lisääntynyt aggressio, hermostuneisuus, eturauhasongelmat, kivuliaat peniksen erektiot (priapismi), vähentynyt siittiö määrä, veren hemoglobiinin nousu, ennenaikainen seksuaalinen kehitys, kun sitä käyttävät alle 21-vuotiaat.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Enanthat 250”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *