Boldebolin (injektiopullo)

60.70

Compare
Tuotetunnus (SKU): 585 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

BOLDEBOLIN (injektiopullo)

Boldebolinin valmistaja on nykyään suosittu intialainen Alpha Pharma. Aluksi Boldenone Undecylenate (Equipoise) luotiin ”pitkäksi” Methandienoniksi, mutta sen sijaan he saivat täysin erilaisen steroidin. Tästä syystä Boldebolin sekoitetaan usein ruiskeena annettavaan Methandienoniin, mutta nämä ovat täysin erilaisia ​​​​lääkkeitä.
Kemiallisesti se on androsta-1,4-dien-17β-ol-3-oni, jonka vuoksi sillä ei ole negatiivista vaikutusta maksaan. On huomattava, että Boldenone Undecylenate on yksi turvallisimmista ruiskeena annettavista anabolisista steroideista, mutta monien stereotypioiden vuoksi urheilijat yrittävät jättää huomiotta Boldebolinin, ja tietysti turhaan.

Boldebolinin ominaisuudet:

• Kohtalaisen alhainen androgeeniindeksi;
• Korkea anabolinen indeksi;
• Alhainen estrogeeniaktiivisuus ja muuttuminen naishormoneiksi;
• Progestogeeninen aktiivisuus on käytännössä nolla;
• Maksalle ja sen entsyymeille ei ole haittaa;
• Pitkä puoliintumisaika;
• Kyky tehdä harvemmin injektioita ja siten ylläpitää tasaista hormonaalista taustaa;
• Kielteisten vaikutusten täydellinen puuttuminen oikealla kurssilla.

Mikä on Boldebolin?

Tasapainolla, huolimatta vain muutamista rakenteellisista eroista testosteroniin verrattuna, on täysin erilaisia ​​​​positiivisia ominaisuuksia. Yksi Boldebolin-syklin tärkeimmistä vaikutuksista on ruokahalun lisääntyminen, mikä on välttämätöntä suurimmalle osalle urheilijoista. Lähes kaikki aloittelijat eivät yksinkertaisesti pysty syömään tarvittavaa määrää kaloreita ja ravintoaineita, mikä tekee tyhjäksi jopa kalleimman ja hyvin jäsennellyn farmakologian kurssin tehokkuuden. Keho ei pysty rakentamaan uusia lihaskuituja ja ylikompensoimaan vaurioituneita lihassyitä ilman riittävästi ravintoaineita. Kukaan ei aloita rakentamista ilman rakennusmateriaaleja, eihän?

Valitettavasti vain harvat ihmiset ymmärtävät ylimääräisen steroidien saannin sisältävän ruokavalion tärkeyden. Useimmissa tapauksissa ammattilaiset käyttävät Boldenone-kurssia, koska päivittäin tarvitaan valtava määrä kaloreita, joita on epärealistista syödä ilman tällaista ulkoista stimulaatiota. Siksi monet amatöörit uskovat, että Boldebolin ei sovellu aloittelijoille, koska sitä käyttävät pääasiassa ammattilaiset. Itse asiassa tämä lääke sopii täydellisesti kaikille, jopa naisille, sen alhaisen androgeenisen aktiivisuuden vuoksi.

Jos et voi syödä mitättömiä 2-3 tuhatta kaloriasi päivässä ja haaveilet samalla valtavasta tuloksesta ensimmäiseltä kurssilta, ilman Equipoisea et saa edes 50% mahdollisista voitoista. Osaava valmentaja asettaa ravinnon aina kaiken etusijalle, ja ilman tarvittavien ravintoaineiden käyttöä on yksinkertaisesti mahdotonta rakentaa vaikuttavia lihasmääriä. Onneksi urheilijoilla on hihassaan yksi tehokas ase – Alpha Pharma Boldebolin.

Annokset Boldebolin-kurssille

Yhdistä Boldebolin pitkien testosteroniestereiden kanssa. Aloittelija tarvitsee 250-500mg viikossa (1-2 injektiota). Samanaikaisesti tämän kanssa on käytettävä Enanthatea, Sustanonia tai Cypionatea. Tämä yhdistelmä olisi yksi parhaista vaihtoehdoista ensimmäiseen vakavaan testosteronipohjaiseen kiertoosi.

Kokeneille urheilijoille Boldenone-kurssi tulee yhdistää testosteronin kanssa, samoin kuin eri suun kautta annettaviin anabolisiin steroideihin, kuten Turinabol tai tavallinen Methandienone. Jotkut ammattilaiset käyttävät Anadrolia (Oxymetholone). Boldebolinin annostus vaihtelee 600 mg:sta 1 grammaan viikossa.

Myös Boldebolin-kurssin sallitut yhdistelmät ovat: Oksandroloni, Primobolan, Nandrolone Decanoate, Testosterone Propionate ja Trenbolone. Kaikki riippuu kurssin lopullisesta tavoitteesta.

Boldenone-vaikutukset:

• Tehon ominaisuuksien kasvu;
• Näkyvä ruokahalun lisääntyminen;
• Ihanteellinen lihasmassan kasvattamiseen, koska sillä on alhainen androgeeninen aktiivisuus;
• Nopeuttaa palautumisprosesseja;
• Kerää hieman vettä;
• Hieman lisääntynyt voimakestävyys;
• Verisuonten ilmentymä.

Tasapainon edut

Sinun tulisi ostaa Boldebolin massarakennussyklien aikana saadaksesi parhaat tulokset. Jotkut urheilijat käyttävät sitä kuivaukseen, mutta eivät kilpailua edeltävässä muodossa. On kuitenkin melko vaikeaa noudattaa oikeaa ruokavaliota jatkuvalla nälän tunteella. Siksi suosittelen ostamaan tasapainoa vain massan kasvattamiseksi.
Ruokahalun lisäämisen lisäksi voimasi lisääntyy ja yleinen hormonaalinen taustasi paranee. Kaiken tämän ansiosta voit rakentaa lihaksia melko tehokkaasti, vaikkakaan ei niin nopeasti kuin monet aloittelijat odottavat. Pohjimmiltaan Boldenone on suhteellisen heikko lääke, jolla on hidas mutta vakaa tuloskuvio. Tämän steroidin käytön tulisi olla vähintään 8 viikkoa.
Sellaisenaan palautumisilmiötä ei havaita lukuun ottamatta Equipoisen estrogeenisen aktiivisuuden vuoksi hankitun nesteen menetystä. Boldebolin-kurssin tärkein etu on negatiivisten ja sivuvaikutusten vähimmäismäärä. Yhdessä pitkävaikutteisen testosteronin kanssa saat huomattavan lihaslisäyksen ilman mahdollista gynekomastiaa, aknea ja mikä tärkeintä – ilman maksavaurioita. Monet ammattikehonrakentajat pitävät Boldenonea välttämättömänä ensimmäiselle kurssilleen, varsinkin niille, joilla on laiha fysiikka.

Boldebolinin haittavaikutukset

Kuten jo todettiin, niitä ei käytännössä ole. Androgeeninen aktiivisuus on alhainen, minkä seurauksena maskuliinisaatioprosesseja ei havaita edes naisilla. Et saa rintoja (gynekomastia), etenkään oikealla annoksella ja testosteroniestereiden, kuten Enanthate, avulla. Kaikki Boldebolinin kauneus piilee mahdollisuudessa täydelliseen yhdistelmään klassisten testosteronikurssien kanssa minimoimalla kaikki sivuvaikutukset.

Jakson jälkeinen hoito Boldebolinin jälkeen

Jakson jälkeinen hoito alkaa vasta 14-18 päivän kuluttua Boldenone-soolokuurin tai minkä tahansa testosteroni- ja boldeboliiniestereihin perustuvan ”cocktailin” viimeisen injektion jälkeen. Kaikki on melko tavallista: käytä antiestrogeenia ja lisää gonadotropiinia stimuloidaksesi oman testosteronin tuotantoa.

Aloittelijoille voimme myös suositella IFBB-sivuston pro-jäsentä, jotta voimme tarjota sinulle tietoa Boldenone Undecylenatesta, heidän puolueettomia arvostelujaan erilaisista eri merkeistä, parhaita Equipoise-sykliä aluksi ja joitain tietoja kokemuksesta, tuloksista ja oikean PCT:n suorittamisesta.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Boldebolin (injektiopullo)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *