Trenarapid

128.00

Compare
Tuotetunnus (SKU): 596 Osasto:

Kuvaus

TRENARAPID

TrenaRapid (Trenbolone Acetate) on anabolinen steroidi, joka auttaa lisäämään lihasmassaa ja parantamaan määritelmää. Tämä lääke auttaa urheilijoita pumppaamaan lihaksia maksimiin ja palauttamaan nopeasti kehon energian ja sävyn.

Lääkkeen ominaisuudet

Pohja on Trenbolone Acetate, joka on vahvempi androgeeni kuin Nandroloni ja jopa testosteroni. Jokainen injektiopullo sisältää ruiskutettavan öljypohjaisen liuoksen.
Asetaattiesteri on lyhytkestoinen ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden:
* Lisää lihaskasvua nopeasti
* Lisää voimaa ja kestävyyttä
* Alempi kortisolitaso
* Lisää kasvuhormonin ja IGF-1-tekijöiden eritystä
* Vähennä kehon rasvaa ja estä sitä varastoimasta
Millä tahansa annoksella ei ole estrogeenisten sivuvaikutusten riskiä lääkkeiden suurien ei-aromatisoivien ominaisuuksien vuoksi, mutta progesteronitasoja on tarkkailtava, koska tämä voi silti aiheuttaa ongelmia.

Menetelmät lääkkeen ottamiseksi

Injektiot on tehtävä joka toinen päivä. Suurin annos, joka annetaan joka toinen päivä, on 50-100 mg. Kurssin kesto on 5-8 viikkoa. Pidemmillä hoitojaksoilla tulee käyttää gonadotropiinia. Kurssin päätyttyä on tärkeää suorittaa Post Cycle Therapy lääkkeillä, kuten Clomid tai Tamoxifen.

Yhdistelmät muiden lääkkeiden kanssa

Kokeneet urheilijat väittävät, että oksandrolonin käyttö parantaa trenboloniasetaatin toimintaa. Kuitenkin jopa soolosykleissä anabolinen on varsin tehokasta, joten sitä ei tarvitse yhdistää mihinkään muuhun kuin testosteronipohjaan syklin sisällä.

Mahdolliset haittavaikutukset

Lääkkeen yliannostus voi aiheuttaa:
* Akne ja rasvainen iho
* Unettomuus ja yöhikoilu
* Lisääntynyt aggressio
* Verenpaineen nousu

Arvostelut

Vaikuttavien tulosten saavuttamiseksi urheilijoiden ei tarvitse lisätä annosta ja vaarantaa terveytensä. Trenboloniasetaatti on yksi parhaista lääkkeistä, joiden avulla voit edetä nopeasti ja saavuttaa monia myönteisiä vaikutuksia.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trenarapid”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *