Nandrolone Decanoate

13.20

Compare
Tuotetunnus (SKU): 14026 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

NANDROLONI DEKANOATTI

Urheilijat ottavat BM Pharmaceuticalsin valmistamaa nandrolonidekanoaattia, jota kutsutaan yleisesti nimellä Deca Durabolin, massan kasvattamis- ja kuivausjaksojen aikana. Maailmanlaajuisille urheilulääkemarkkinoille tulonsa jälkeen siitä tuli erittäin kysyttyä sekä kokeneiden urheilijoiden että amatöörien keskuudessa. Vahvan androgeenisen vaikutuksen ansiosta käyttäjä voi saavuttaa nopeasti asetetut tavoitteet ilman haittaa terveydelle.

Deca Durabolinin tehokkuus

Yksi sykli Nandrolone Decanoatea antaa kenelle tahansa saavuttaa seuraavat tulokset:
·       Hyvän lihasmassan nopeutettu kasvu
·       Parempi nivelten ja nivelsiteiden toiminta
·       Määritellyt lihakset
·       Lisääntynyt kestävyys
·       Motivaatio intensiiviseen fyysiseen harjoitteluun

Sovellussuositukset

Ennen Deca-sykliä urheilijan tulee läpäistä kaikki tarvittavat testit ja laskea antoreitti asiantuntijan kanssa. Keskimäärin ei suositella yli 200-600 mg viikossa. Optimaalisen annoksen laskemiseksi parhaiden tulosten saavuttamiseksi ota 4 mg painokiloa kohden.
Niiden, jotka haluavat saavuttaa parhaan tuloksen ilman haittaa terveydelle, tulee yhdistää steroidi muihin urheilulääkkeisiin. Yleensä Deca Durabolin yhdistetään Stanozololin, Trenbolonin, Dianabolin tai Halotestinin kanssa.

Sivuvaikutukset

Jos lääke otetaan suositusten mukaisesti, haluttu tulos voidaan saavuttaa ilman sivuvaikutuksia. Muuten lääke voi aiheuttaa seuraavia:
·      Gynekoidinen liikalihavuus
·      Gynekomastia
·       Turvotus
·       Seksuaalinen toimintahäiriö
·      Vähentynyt luonnollisen testosteronin tuotanto
Sivuvaikutusten minimoimiseksi ja tulosten maksimoimiseksi tarvitaan palautushoitoa Nandrolone Decanoate -syklin jälkeen. Voit ostaa Deca Durabolinia ja muita kiertoosi tarvittavia lääkkeitä täältä anaboliset-steroidit.com. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia ja asiakkaillemme edullisia.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nandrolone Decanoate”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *