Tren-A 100

53.90

Compare
Tuotetunnus (SKU): 14022 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

TREN-A 100

Joskus harjoittelu ei yksinkertaisesti riitä antamaan kehollesi voimakasta impulssia. Tässä tulee apuun erityiset farmakologiset keinot. Yksi niistä on Tren-A 100, jonka avulla käyttäjä voi parantaa merkittävästi fyysisiä indikaattoreita ja antaa keholle erityisen esteettisen vetovoiman ja voiman. Mutta vain oikean lähestymistavan avulla.

Ominaisuudet ja tehosteet

Tren-A 100:n luomisen perustana oli tunnetun vaikuttavan aineen trenbolonin käyttö asetaatin muodossa. Voimakkaasta vaikutuksestaan ​​ja kyvystään vaikuttaa aktiivisesti lihasmassan kasvuun, se on erityisen arvostettu ammattiurheilijoiden keskuudessa.
Mutta ennen kuin ostat Trenbolone Acetatea täältä verkkosivustoltamme, sinun tulee lukea huolellisesti luettelo lääkkeen päävaikutuksista:
* Kyky aktivoida merkittävä lihasmassan kasvu lyhyessä ajassa;
* Kestävyys- ja voimaparametrien kasvun stimulointi;
* Ominaisuus antaa lihaksille tiheyttä ja kovuutta ilman nesteen lisäystä;
* Kyky polttaa ihonalaista rasvaa sopivalla ruokavaliolla;
* Merkittävä mielialan ja libido nousu.
Toinen Trenboloniasetaatin positiivinen laatu, jota voidaan harkita, on kyky poistaa se nopeasti kehosta. Pari päivää ottamisen jälkeen sen havaitseminen verestä on lähes mahdotonta, joten sen käytön riski ennen kilpailuja on lähes minimaalinen.
On myös tarpeen osoittaa lääkkeen kyky ”kuivaaa” nivelsiteitä ja lihaksia, minkä seurauksena ne muuttuvat joustamattomiksi. Tämä lisää loukkaantumisen todennäköisyyttä, joten kuormitusta tulee lisätä asteittain lämmittelyn ja nivelten kehittymisen jälkeen.

Kuinka ottaa

Useiden vuosien eri tutkimusten ja lukuisten erilaisten arvostelujen ansiosta kehitettiin trenboloniasetaatin ottamisen perussäännöt. Niiden avulla käyttäjä voi lisätä sen tehokkuutta ja saada heidät saavuttamaan maksimaalisen tuloksen.
1. Optimaalisen annoksen oikea laskenta. Laskennassa käytetään yleensä seuraavaa kaavaa: ammattilaisille – 3 – 4 mg / 1 painokilo, aloittelijoille – 37 – 75 mg päivässä. Samaan aikaan Trenbolonin enimmäisannos ei saa ylittää 100 mg.
2. Kurssin kokonaiskeston oikea valinta. On todistettu, että kaikki nämä ominaisuudet on mahdollista saavuttaa lyhyessä ajassa, 5-6 viikossa. Sen jatkokäyttö on tehotonta. Injektiot tulee tehdä päivittäin tai viimeisenä keinona joka toinen päivä.
3. Yhdistetty kurssi. Kun Magnum Pharmaceuticalsin trenboloniasetaattia yhdistetään muiden analogien kanssa, ilmoitettua annosta tulee pienentää 20-30%. Lihasten tiheyden parantamiseksi Stanozolol on optimaalinen valinta, ja Testosteronia käytetään lihasmassan lisäämiseen.
Toinen tärkeä kohta on PCT:n käyttö lääkkeen käytön jälkeen ja sen täydellinen poistaminen kehosta.

Mahdolliset haittavaikutukset

Trenboloniasetaatti on voimakas aine, ja väärä sykli tämän steroidin kanssa voi aiheuttaa sivuvaikutuksia. Sivuvaikutuksia voivat olla kaljuuntuminen, ihon rasvaisuus, näppylät ja akne, seksuaalisen halun väheneminen ja aggressiivisuus.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tren-A 100”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.