Ovidac 5000 IU

40.40

Compare
Tuotetunnus (SKU): 12052 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

OVIDAC 5000IU

Anaboliset steroidit, insuliini, kasvuhormoni ja kilpirauhashormonit ovat kaikki lääkkeitä, jotka kuuluvat nyt ammattikehonrakentajien arsenaaliin. Tämä ei kuitenkaan ole täydellinen luettelo. Esimerkiksi muutamat vakavat urheilijat laiminlyövät sellaisen asian kuin gonadotropiinilääkkeet.

Koriongonadotrooppinen hormoni (tämän lääkkeen koko nimi tai hCG lyhyesti) ei ole anabolinen steroidi. Tarkemmin sanottuna se on proteiinihormoni, jota tuotetaan raskaana olevien naisten istukassa (kohdissa). hCG:tä muodostuu naisen elimistöön ensimmäisten 6-8 raskausviikon aikana ja mahdollistaa myöhemmän estrogeenien ja progestogeenien tuotannon keltaisessa kehossa.

Tämän seurauksena näiden hormonien tuotanto alkaa itse istukassa. HCG pääsee munuaisiin verenkierrosta ja erittyy sitten virtsaan. Siksi se uutetaan raskaana olevien naisten virtsasta. Ulkopuolelta tuotu hCG helpottaa ovulaation prosessia naisilla, koska munasolun kypsymishetkellä se alkaa toimia ja edistää sen vapautumista. Lisäksi hCG edistää estrogeenien ja keltarauhasen tuotantoa.

HCG ja kehonrakennus

HCG kiinnittää kehonrakentajien huomion toisesta syystä. Tosiasia on, että tällä lääkkeellä on melkein samat ominaisuudet kuin luteinisoivalla hormonilla (LH), joka muodostuu aivolisäkkeessä. Miehillä luteinisoiva hormoni stimuloi kiveksissä olevia sukusoluja ja lisää androgeenisten hormonien (testosteronin) tuotantoa. Siksi urheilijat käyttävät ruiskeena annettavaa hCG:tä testosteronin tuotannon ja siittiöiden määrän lisäämiseen. Kun steroidilääkkeiden annostusta pienennetään ja vielä enemmän niiden käytön lopettamisen jälkeen, käyttäjät kokevat yleensä huomattavan voiman ja lihasmassan laskun.

Tämä johtuu pääasiassa siitä, että heidän elimistöstään puuttuu kovasti testosteronia. Jo aivan steroidisyklin alussa hypotalamus-aivolisäke-kivesten kaari häiriintyy. Steroidit nostavat veren synteettistä testosteronitasoa moninkertaisesti normaaliin verrattuna ja lähettävät signaalin hypotalamukseen. Hypotalamus puolestaan ​​lähettää aivolisäkkeelle signaalin vähentää tai lopettaa kokonaan follikkelia stimuloivan hormonin tuotanto, esim. luonnollisen testosteronin tuotanto.

Tämän seurauksena luteinisoiva hormoni alkaa vaikuttaa vähemmän intensiivisesti sukusoluihin, joissa testosteronia tuotetaan. HCG:n lisäsaannin avulla voit korjata tilanteen ja nostaa luonnollista testosteronin tuotantoa pyöräillessäsi anabolisten steroidien kanssa. Lisäksi hCG alkaa toimia melkein välittömästi, kun se on kehossa.

HCG on yleensä ainutlaatuinen kaksivaiheisen vaikutuksensa vuoksi. Ensimmäinen huippu plasman testosteronitasojen nousussa veressä alkaa noin kaksi tuntia hCG-injektion jälkeen ja toinen, noin 48-96 tunnin kuluttua. Samaan aikaan plasman testosteronin keskimääräinen taso nousee ja huippujen korkeus ja keskitaso riippuvat tutkijoiden tutkimuksen mukaan annetusta hCG-annoksesta.

Kuinka paljon hCG:tä tarvitaan?

Jos puhumme siitä, kuinka paljon hCG:tä pitäisi pistää, voimme antaa vain karkean suosituksen, koska jokainen yksilö on erilainen ja tarvitsee erilaisia ​​​​annoksia syklin aikana käytettyjen steroidien vahvuuden ja pituuden vastapainoksi. Esimerkiksi pahamaineinen Bill Philips neuvoo ottamaan 4 000 IU viikossa kahden tai kolmen viikon ajan. Myös useimmat kuntoilijat ja kehonrakentajat noudattavat näitä lukuja.

On kuitenkin olemassa muita suosituksia, joiden mukaan hCG:n saantia tulisi lähestyä yksilöllisesti sen mukaan, kuinka pitkä kurssi oli, mitä steroideja kurssilla käytettiin ja kuinka suuria annoksia oli. Ja jos esimerkiksi Dianabol ja Sustanon olivat steroidisyklisi perusta, hCG-annoksen tulisi olla suurempi. Toinen kysymys koskee sitä, kuinka usein näitä gonadotropiiniaineita pistetään.

Yksi suosituimmista englantilaisista kehonrakentajista on sitä mieltä, että 1 000-1 500 IU hCG:tä sopii pistettäväksi joka toinen päivä. Toisaalta tiedemiesten tutkimusten mukaan yksi hCG-injektio noin 1500 IU nostaa plasman testosteronitasoa 250-300 % ja tämä taso kestää useita päiviä (viisi-kuusi). Siksi on mahdollista, että harvemmat injektiot, esimerkiksi viiden päivän välein, olisivat tarkoituksenmukaisempia. HCG:n käyttöön aloitteleville kehonrakentajille tai urheilijoille, jotka haluavat pitää luonnollisen testosteronin tuotantonsa elossa raskaan kurssin ajan, 500-1000 IU kahdesti viikossa on enemmän kuin riittävä heidän tarpeisiinsa. Tämä johtuu siitä, että heidän hormoninsa eivät käytä niin paljon väärin anabolisia steroideja kuin jotkut edistyneemmät ja kokeneemmat kehonrakentajat. Joten pienemmät hCG-annokset ovat paljon tehokkaampia heidän tapauksessaan.

Jos puhumme siitä, kuinka kauan hCG:llä tulisi olla, niin tässä melkein kaikki lähteet ovat yksimielisiä: enintään kolme-neljä viikkoa. Muuten kivekset reagoivat erittäin huonosti hCG-injektioihin ja jopa omaan luteinisoivan hormonin vapautumiseen, mikä voi johtaa sukurauhasten vajaatoimintaan.

Samanaikaisesti gonadotropiinikurssien välisten taukojen tulisi saman Phillipsin mukaan olla vähintään kuusi kuukautta, vaikkakin kehonrakentajalle. Steroidien käyttäminen kahdeksasta kymmeneen kuukautta, joissakin tapauksissa jopa vuoden ajan, tätä ehtoa on vaikea täyttää.

Milloin ottaa hCG?

Milloin sinun tulee ottaa gonadotrooppisia hormoneja? Vastaus tähän kysymykseen on myös moniselitteinen. Suomessa on yleinen käytäntö, että hCG pistetään steroidikuorin päätyttyä. Uskotaan, että olisi järkevämpää aloittaa hCG-sykli, kun steroidiannostusta pienennetään tai se lopetetaan kokonaan, jotta hCG voi edistää täydellisiä vaikutuksia.

Heti kun alat vähentää steroidien saantia, kehosta tulee yhä enemmän testosteronin puutetta. Ja sen seurauksena jonkin verran voiman ja lihasvolyymin heikkenemistä on havaittavissa jo tässä vaiheessa, vaikka steroidien ainutlaatuinen ominaisuus on, että ne ovat antikatabolisia ja suhteellisen pienilläkin annoksilla pystytään ylläpitämään lihasvolyymeja ja voimanmittareita, jopa Heidän käyttämänsä kalorien puutteen vuoksi nämä vaikutukset alkavat lakata, kun keinotekoiset hormonit alkavat hävittää itsensä verenkierrosta. Tässä hCG:stä tulee tehokkain.

Onko järkevää järjestää hCG-kursseja muissa tilanteissa? Kyllä, kun kyse on erittäin pitkistä steroidijaksoista, kolme kuukautta tai pidempään. Näissä tapauksissa on erittäin suositeltavaa ottaa kahden tai kolmen viikon kurssi ja kuluttaa hyvä hCG-sykli, jotta kivekset pysyisivät hengissä eivätkä sammu (kuten niitä kehotetaan tekemään ylimääräisen synteettisen testosteronin kiertäessä kehossa). Tämä virkistää ainakin jonkin verran sukupuolirauhasia. Jotkut urheilijat pitävät steroidikurssin päätyttyä pienen tauon ja kolmen viikon kuluttua he aloittavat uuden hCG-syklin, joka edistää kiveksien palautumista toimintaan.

Lääke kaikkiin parannuskeinoihin?

Onko gonadotropiini maaginen aine, joka auttaa sinua säilyttämään kaikki steroideista saadut tulokset? Valitettavasti ei. Vaikka hCG stimuloi testosteronin tuotantoa aloittamaan toimintansa, se ei vaikuta hypotalamus-aivolisäke-kiveskaareen eikä edistä sen palautumista. Tämän seurauksena gonadotropiiniruiskeet vain pehmentävät ja viivästyttävät romahdusvaikutusta, joka ilmenee steroidihoidon päätyttyä.

Siksi kokeneet kehonrakentajat laskevat erilaisia ​​yhdistelmiä ja yrittävät täydentää hCG:n saantia käyttämällä lääkkeitä, kuten esimerkiksi klenbuterolia ja klomifeenisitraattia (Clomid). HCG ei voi korvata steroideja massan kasvattamisessa, ja sitä käytetään vain vähän lihasten määrittelyssä, vaikka jotkut urheilijat uskovat vakaasti, että gonadotropiinilla on rasvaa polttava vaikutus ja se antaa lihaksille lisää kiinteyttä.

Yritykset nostaa testosteronitasoja injektioilla ennen kilpailua voivat olla järkeviä, mutta tähän liittyy tietty riski, koska hCG:tä löytyy dopingtestissä. Kaikesta edellä mainitusta huolimatta gonadotropiinit ovat edelleen erittäin suosittuja kehonrakentajien keskuudessa, kun heidän on pidettävä oma hormoninsa ja kiveksensä hengissä juokseessaan raskaasti pitkän syklin saavuttamiseksi haluamansa kehon ja tulosten saavuttamiseksi.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ovidac 5000 IU”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *