Magnum D Bol 10

39.50

Compare
Tuotetunnus (SKU): 12065 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

MAGNUM D BOL 10

D Bol 10, joka tunnetaan myös nimellä Dianabol, pidetään erittäin suosittuna ja tehokkaana farmakologisena aineena urheilijoiden keskuudessa. Monet urheilijat käyttävät lääkettä lisäämään lihasmassaa ja volyymia, lisäämään voimaa, parantamaan ruokahalua, vahvistamaan luita ja nivelsiteitä.
D Bol 10 -tabletit ovat voimakas anabolinen aine. D Bol 10:llä on suuri kysyntä, jota tuhannet ihmiset haluavat ostaa, koska sen käyttö kaksinkertaistaa laadullisesti luonnollisen testosteronin tehokkuuden. Arvostelujen mukaan Dianabolilla on voimakas vaikutus lihasten kasvuun ja emotionaaliseen toimintaan noin 5-6 tunnin ajan nauttimishetkestä.

Magnum D Bol 10:n edut

Magnum Pharmaceuticals D Bol 10:llä on monia etuja, joista tärkeimmät ovat:
• Proteiinisynteesin kiihtyminen;
• Lisääntynyt lihaskasvun stimulaatio;
• Lisääntynyt voima ja voima;
• Tehokas antikatabolinen vaikutus;
• Parempi ruokahalu;
• Luun rakenteen laadun parantaminen;
• Tehostettu typen aineenvaihdunta kehossa.

Dianabolin mahdolliset sivuvaikutukset:

• Gynekomastia;
• Lisääntynyt nesteen kertymä;
• Akne kasvoissa ja selässä;
• lisääntyneet sydän- ja verisuoniongelmat suuremmilla annoksilla;
• Verenpainetasojen lievä nousu;
Jotta vältetään sivuvaikutusten ilmaantuminen kiertoon, on suositeltavaa käyttää testosteronia rinnakkain omien luonnollisten hormonien suuren sammumisen estämiseksi ja käyttää antiestrogeeneja, kuten Arimidexiä kiertosi aikana, jos käytetään suuria annoksia. Jakson lopussa on suositeltavaa käyttää palautumislääkkeitä, kuten klomifeeni ja tamoksifeeni. Tämä toipumisvaihe tai ”PCT” kestää 2-4 viikkoa.

Yhdistelmä muiden steroidien kanssa

Kuten tuhansien urheilijoiden käytäntö osoittaa, D Bol 10:n yksinkäytöllä painonnousu kurssilla voi olla 4-12 kiloa. Jos D Bol 10:tä käytetään yhdessä muiden kaupassamme olevien steroidien kanssa (testosteroniesterit, Turinabol, Boldenone jne.), voit varmasti saavuttaa korkeimmat mahdolliset tulokset ja myös räätälöidä kiertosi riippuvaiseksi haluamastasi tavoitteet.
Muiden lääkkeiden kanssa yhdistettäessä D Bol 10 on melkein yleinen lääke. Jos mietit, minkä lääkkeen kanssa nämä tabletit sopivat parhaiten, voidaan huomata, että vaihtoehtoja on paljon. Jos tavoitteesi on ennen kaikkea lihasten volyymin lisääminen, nämä tabletit on parasta ottaa yhdessä Testosterone Enanthate ja Nandrolone Decanoate kanssa.
Esimerkki puhtaan massan kasvattamisesta yhdistettynä kurssin D Bol 10 kanssa

Dianabol, Nandrolone Decanoate ja Winstrol:

• 1. – 6. viikko – Testosteroni Enanthate 500mg viikossa, Nandrolone Decanoate annoksella 400mg viikossa ja Dianabol 40mg päivässä;
• 7.–8. viikko – Nandrolone Decanoate 400 mg viikossa;
• 9. – 10. viikko – Testosteronipropionaatti 100 mg joka toinen päivä ja Stanozolol (Winstrol) 50 mg päivässä;
• 11.–13. viikko – Proviron 25–50 mg päivässä.
Huomaa: Tämä esimerkki on raskas massan kasvattamissykli, ja sitä tulisi käyttää vain urheilijoiden, joilla on kokemusta ASS:sta ja koska syklissä käytetään kahta oraalista ainetta, toinen massan kasvattamiseen ja jälkimmäinen kuivaukseen. Veden poistuminen lihaksista on hoidettava maksan hoitoa yhdessä muiden ennaltaehkäisevien lääkkeiden kanssa, jos negatiivisia vaikutuksia ilmenee.
Jos haluat saada voimaa, tämän lääkkeen ottaminen voidaan yhdistää vain testosteronin enantaatin kanssa. Voit esimerkiksi käyttää Testosteroni Enanthatea 250-500 mg viikossa 8-10 viikon syklin ajan ja ottaa Dianabol 50 mg päivässä kurssin ensimmäisen 6 viikon ajan, jonka jälkeen testosteronin enantaatti voidaan korvata testosteronipropionaatilla klo. 50-100 mg joka toinen päivä. Tässä tapauksessa testosteronin vaihtaminen lyhyempään esteriin antaa sinun hallita annostasi paljon tehokkaammin, kun olet valmis kurssin päättämiseen ja syklin jälkeisen hoidon aloittamiseen (palautusjakso).
Dianabolin suositeltu päiväannos aloitteleville urheilijoille ei saa ylittää 30-50 mg päivässä 4-6 viikon ajan, ja testosteronipohja (joko enantaatti tai propionaatti) ei saa ylittää 8-10 viikkoa 250-500 mg viikossa.

D Bol 10:n ostaminen on helppoa!

Verkkokaupassamme ei ole vaikeuksia tämän tuotteen ostamisessa, sen hinta ja laatu yllättävät sinut iloisesti. Varastoimme, myymme tai toimitamme asiakkaillemme väärennettyjä tai väärennettyjä tuotteita, koska varastoimme ja vastaanotamme vain korkealaatuisia ja alkuperäisiä D Bol 10 -tuotteita parhailta lääkeyhtiöiltä, ​​jotka toimittavat myös lääkealan aineita. Ostamme kaikki tuotteemme irtotavarana suoraan päävalmistajilta, joten sinun ei tarvitse huolehtia verkkokaupastamme ostaessasi. Voit myös ostaa D Bol 10 tabletteja yhdessä muiden tuotteiden kanssa myymälästämme ja säästää rahaa loistavilla alennuksillamme, joita voidaan tarjota suuremmissa ostoksissa.

Voit olla täysin varma, kun vastaanotat tuotteesi, sillä valmistajamme painavat tuotteisiin yksilölliset koodit varmistaakseen, että voit tarkistaa niiden voimassaolon ja viimeiset voimassaolopäivät suoraan heidän päävalmistajan verkkosivuilta. Kunnioitamme aina asiakkaidemme valintoja. Toimitus tapahtuu mahdollisimman nopeasti asuinpaikastasi riippumatta. Pyrimme äärimmäiseen asiakastyytyväisyyteen jokaiselle asiakkaallemme. Siksi toiminnastamme ei ole jäänyt yhtään negatiivista palautetta sivuillemme ja myös erilaisille verkkofoorumeille!

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Magnum D Bol 10”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *