Altamofen-20

25.50

Compare
Tuotetunnus (SKU): 564 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Alpha Pharman Tamoxifen Citratea käytetään syklin jälkeisessä hoidossa tiettyjen anabolisten steroidien käytön jälkeen. Tätä lääkettä ei käytetä Trenbolonin tai Nandrolonin jälkeen, koska se johtaa progestiinivaikutuksiin. Kuitenkin, jos sitä käytetään monien muiden steroidien jälkeen, se auttaa vähentämään näihin lääkkeisiin liittyviä sivuvaikutuksia.

Ominaisuudet ja tehosteet

Tamoksifeenisitraatti on yksi suosituimmista ja saatavilla olevista estrogeenien vastaisista aineista. Mutta kun käytät sitä, muista, että se ei voi estää aromatisaatiota. Se on hyvä estrogeenireseptoreiden salpaamiseen. Tamoksifeenin vaikutuksia ovat:
* Nopeutettu rasvanpoltto;
* Lyhyin mahdollinen palautus PCT:llä;
* Lihasmassan säilyttäminen ja kyllästyminen, joka tulee selvemmäksi;
* Fyysisten parametrien parantaminen;
* Hyödylliset vaikutukset maksaan.

Kuinka ottaa se

Tamoksifeeni tulee ottaa anabolisten steroidien käytön jälkeen. Jotkut urheilijat käyttävät sitä samanaikaisesti AAS:n kanssa. Tamoksifeenin palautuskäytössä on tärkeää tietää, että kaikki anabolisten steroidien metaboliitit tulee poistaa kehosta. On parasta yhdistää se Provironin kanssa. Optimaalinen annos on 10-20 mg päivässä PCT:n ajan (joka määräytyy otettujen steroidien ja steroidisyklin pituuden mukaan).

Sivuvaikutukset

Jos lääkettä käytetään väärin, mahdollisia sivuvaikutuksia ovat:
* Huimaus;
* Pahoinvointi;
* Uneliaisuus.

Arvostelut

Monet urheilijat, jotka ovat käyttäneet tätä valmistetta, panevat merkille sen korkean tehokkuuden. Se auttaa toipumaan steroideista mahdollisimman lyhyessä ajassa. Sillä on mahdollisimman vähän sivuvaikutuksia, jotka ilmenevät useimmiten, kun annos ylitetään.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Altamofen-20”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *