Enanthate 400

67.30

Compare
Tuotetunnus (SKU): 751 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

ENANTHAT 400

Testosteroni Enanthate on voimakas steroidi, jolla on korkea androgeeninen aktiivisuus ja kesto. Tämän lääkkeen käyttö rikastuttaa urheilijaa endogeenisen testosteronin hyödyllisillä ominaisuuksilla, normalisoi typpitasapainoa, lisää ruokahalua, kehittää ensisijaisia ​​seksuaalisia ominaisuuksia, stimuloi aktiivisesti libidoa, seksuaalista aktiivisuutta jne.

Enanthat 400 on laadukas lääke, joka perustuu vaikuttavaan aineeseen Testosteroni esteröidyssä muodossa, johon on liitetty pitkä esteri Enanthate, sekä aineen korkea pitoisuus 400 mg/ml. Tämä testosteronin muoto on suosituin kehonrakennuksen maailmassa, koska sillä on pitkä vaikutusaika, korkea tehokkuus massan ja voiman kasvattamisessa sekä suuri käytännöllisyys ja kannattavuus kurssin aikana, koska se vaikuttaa ei vaadi säännöllistä antoa ja Testosterone Enanthate hinta on yleensä suuruusluokkaa pienempi kuin muiden steroidien.

Vaikutus ja toiminta

Testosteronienantaattia käytetään eri tarkoituksiin, alun perin lääkettä käytettiin lääketieteessä seksuaalisen toimintahäiriön hoitoon, spermatogeneesin stimuloimiseen ja muiden miesten lisääntymisjärjestelmän sairauksien hoitoon. Tällä hetkellä testosteronin käyttäjien pääkohderyhmä ovat urheilijat. Tämä johtuu useista eduista ja tehokkuudesta, joka tällä steroidilla on. Kehonrakennuksessa Testosterone Enanthate on arvostettu kyvystään rakentaa suuria määriä lihasmassaa lyhyessä ajassa. Keskimäärin yhden 5 viikon kurssin aikana urheilija voi saada jopa 15 kg puhtaita lihaksia minimaalisella vedenpidätyskyvyllä, joissakin tapauksissa jopa enemmän. Enantaatilla on yhtä suuri suhde anabolisia ja androgeenisia ominaisuuksia, joten saannin seurauksena sekä lihasten ulkoiset että fyysiset indikaattorit kehittyvät kiihtyvällä nopeudella.

* Yleiset vastaanottotulokset:
* Lihasmassan nopea kehitys jopa 15 kg yhdellä kurssilla
* Merkittävä lisäys energian ja tehoilmaisimien latauksessa
* Libidon ja seksuaalisen toiminnan stimulointi
* Vahvistaa kehon luurakennetta
* Normalisoi typpitasapainoa, lihasproteiinin ja hapen saantia
* Voi auttaa polttamaan rasvaa normaaleina annoksina

Sovellusmenetelmät

Testosterone Enanthate -kurssia käytetään yleensä massan kasvun ja voiman kehittymisen aikana. Vastaanotto tapahtuu usein yksin (yksin), mutta yhdistettynä muihin lääkkeisiin, kuten Deca Durabolin, joita voi ostaa myös verkkosivuiltamme, tulokset voivat kasvaa noin 4-kertaiseksi.
Suositeltu annostus keskivertourheilijalle on 400-800 mg viikossa ja injektiot tulisi tehdä vain paksuun lihaskerrokseen (deltas, reidet, pakarat). Kokeneemmat urheilijat voivat nostaa annoksia jopa 1000 mg:aan viikossa, mutta on tärkeää ymmärtää, että tällaiset annokset voivat stimuloida sivuvaikutuksia.
Koska sillä on pitkä puoliintumisaika, Testosterone Enanthatea käytetään pitkiin painonnousuihin, joten paras ratkaisu olisi yhdistää se lääkkeisiin, joiden vaikutusaika on lyhyempi. Testosteronikurssi on suositeltavaa yhdistää Dianaboliin, mikä on hyödyllistä lihasmassan kehittämisessä.

Koska testosteronilla on korkea androgeeniindeksi, tämä lisää mahdollisuuksia aromatisoida androgeenit estrogeeniksi, mikä puolestaan ​​voi johtaa haittavaikutuksiin, kuten gynekomastiaan ja nesteen kertymiseen. Rollback-ilmiö voi esiintyä myös kurssin jälkeen, koska osa painonnoususta on nestettä. Vähentääksesi palautumisilmiötä ja suojataksesi lihaksiasi tuholta, on suositeltavaa ostaa klenbuterolia ja ottaa se pieninä annoksina kurssin aikana ja sen jälkeen. Klenbuteroli toimii antikatabolisena ja rasvanpolttajana, mikä stimuloi testosteronin enantaattia saamaan vain puhdasta kuivamassaa.

Sivuvaikutukset

Harvoin ja yliarvioiduilla annoksilla voi esiintyä seuraavia sivuvaikutuksia:
* hCG-tason lasku
* Väliaikainen kivesatrofia
* Siittiöiden määrän väheneminen
* Eturauhasen laajentuminen
* Gynekomastia (poistoa varten suositellaan Clomidia kurssin jälkeen)
* Akne
Osoitteessa anaboliset-steroidit.com voit ostaa Dragon Pharman korkealaatuista Testosterone Enanthatea, joka on osoittautunut tehokkaaksi, turvalliseksi ja kohtuulliseen hintaan.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Enanthate 400”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *