Testo-Cypmax 10 ampulloitu (250mg/ml)

51.10

Compare
Tuotetunnus (SKU): 542 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tämä tuote on Maxtreme Pharma -yrityksen valmistama Testosterone Cypionate. Se on voimakas anabolinen ja androgeeninen steroidilääke. Testosteroni Cypionateilla on pitkäaikainen aktiivisuus kehossa ja vahva teho, mikä edistää injektioiden alhaista tiheyttä ja nopeasti kasvavia tuloksia kurssin aikana. Lääkkeen aktiivisuus injektion jälkeen on keskimäärin enintään 2 viikkoa. Lääke edistää lihaksiston kasvua melko lyhyessä ajassa, lisää vahvuusindikaattoreita, parantaa luukudosta ja sillä on positiivinen vaikutus urheilijan kehoon kokonaisuutena.

Lääkkeen vaikutukset

Testosteroni Cypionateilla on monia erilaisia ​​vaikutuksia:
* Lihasmassan kasvu;
* Lisääntynyt fyysinen voima ja kestävyys;
* Stimuloi kudosten uusiutumista;
* Lisää libidoa;
* Poistaa nivelkipua;
* Parantaa elinvoimaa;
* Sillä on alhainen maksatoksisuus.

Kuinka ottaa Testosterone Cypionatea

Steroidia otetaan enimmäkseen yhdistelmäkursseilla ja harvemmin yksinkursseilla. Lääkkeen suositeltu viikoittainen annos vaihtelee 250 mg:sta 500 mg:aan riippuen yksilön ominaisuuksista ja kokemuksesta tällaisten lääkkeiden käytöstä. Jakson kesto on 1-3 kuukautta. Nämä annokset ja syklin kesto riittävät haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

Sivuvaikutukset

Testosteroni Cypionaatilla on taipumus aromatisoitua, mikä voi johtaa estrogeenisiin haittavaikutuksiin, kuten nesteen kertymiseen, gynekomastiaan ja kehon rasvan esiintymiseen. Cypionaatilla on vahvoja androgeenisiä ominaisuuksia, jotka aiheuttavat vaikutuksia, kuten iho-ongelmia, hiusten kasvua, hiustenlähtöä. Negatiivisten ilmentymien poistamiseksi on suositeltavaa ottaa antiestrogeenit. Lääkettä ei suositella naisille, koska sen käyttö voi johtaa virilisaatioon.

Arvostelut

Testosteroni Cypionate edistää nopeutettua lihasten muodostumista, voiman indikaattoreiden kasvua, lisää ruokahalua, vahvistaa luita ja niveliä. Oikea käyttö minimoi haittavaikutusten riskin. Siksi Testosterone Cypionatella on useita etuja moniin vastaaviin tuotteisiin verrattuna, ja monet urheilijat arvostavat sitä suuresti.

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Testo-Cypmax 10 ampulloitu (250mg/ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *