Trenaject 10 ampullit (100mg/ml)

99.30

Compare
Tuotetunnus (SKU): 15008 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

RENAJECT ampulloitu

Yksi tehokkaimmista steroideista on Trenaject, joka sisältää vaikuttavana aineena trenbolonia asetaattiesterin kanssa. Sillä on vahva androgeeninen ja anabolinen vaikutus, se ylittää paitsi testosteronin myös nandrolonin.

Ominaisuudet ja tehosteet

Phoenix Remediesin trenboloniasetaatin tehokkuus johtuu pääkomponentin yhteydestä androgeenireseptoreihin ja sen kyvyttömyydestä aromatisoitua.
Lääke auttaa:
* rakentamaan kiinteitä, kuivia lihaksia;
* Lisää voiman ja kestävyyden indikaattoreita;
* Polta ylimääräistä rasvaa yhdessä Stanozololin kanssa.

Kuinka ottaa lääke

Phoenix Remediesin Trenbolone Acetate on saatavana 1 ml:n ampullipakkauksessa, joka sisältää 100 mg kutakin vaikuttavaa ainetta. Liuos annetaan lihakseen päivittäin tai joka toinen päivä. Kerta-annos on 50-100 mg. Kurssin optimaalinen pituus on 5-6 viikkoa. Pidempiä jaksoja käytetään, vaikka ne ovat tarpeettomia, ja luonnollisen testosteronin erityksen palauttamiseksi kurssin aikana käytetään hCG:tä. PCT suoritetaan jokaisen jakson jälkeen

Clomidilla tai Toremifeenillä.

Tren Acen yhdistäminen muihin steroideihin
Voit ottaa Trenbolone Acetate yksin tai yhdessä Anavarin kanssa ”kuivaukseen”. Yksinkertaisen painonnousun vuoksi monet urheilijat pitävät yhdistelmästä testosteronipropionaatin kanssa.

S

ivuvaikutukset

Urheilijat, jotka käyttävät Tren Acea väärin ylittämällä annoksen, käytön pituuden tai jättämällä huomiotta PCT:n ja hCG:n saannin, saavat:
* Päänsärkyä;
* Akne;
* Libidon lasku;
* Vaikeissa tapauksissa kivesten surkastuminen on mahdollista.

Arvostelut

Lääke on suosittu ammattiurheilijoiden keskuudessa. Se auttaa pysymään 100 %:ssa treenatessa ja lisäämään työpainoja nopeasti. Jos hyödylliset vaikutukset kiinnostavat sinua, osta Trenbolone Acetate verkkokaupastamme!

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trenaject 10 ampullit (100mg/ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *